Billund Kommune

Billund Kommune er i top 3 for ejendomsvenlighed

Del

Med en plads som nr. 3 er Billund Kommune blandt de allermest ejendomsvenlige kommuner i Danmark. Det viser EjendomsDanmarks årlige analyse af kommunerne ejendomsvenlighed.

Billund Kommune er et af Danmarks bedste kommuner at eje og bygge ejendom i. Det viser EjendomDanmarks årlige analyse af ejendomsvenligheden i landets kommuner.

Her indtager Billund Kommune 3. pladsen lige efter Ringsted og Struer. Placeringen er et lille fald fra 2021, hvor Billund Kommune blev kåret som nr. 1. Generelt set har Billund ligget med i toppen, hvor det også er blevet til 1. pladser i 2020 samt i 2017 og 2015.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi får en 3. plads i analysen, og man må virkelig sige, at vi ligger meget stabilt med i toppen af listen år efter år. Det understreger, at vi gør en stor indsats for, at Billund Kommune både er erhvervsvenlige og et godt sted at være ejendomsinvestor i,” siger Stephanie Storbank, borgmester i Billund Kommune.

Ingen gebyrer

De mange topplaceringer skyldes blandt andet, at Billund Kommune ikke opkræver gebyrer for byggesager eller dækningsafgift, som er en slags særskat på erhvervsejendomme. Dog anerkender borgmesteren, at kommunen ikke må hvile på laurbærrene.

”Billund Kommune skal også i fremtiden være en af landets meste erhvervsvenlige kommuner. Derfor skal vi selvfølgelig fortsat have et stort fokus på at forbedre vilkårene for ejendomsinvestorer i kommunen, så vi kan tiltrække investeringer og vækst, siger Stephanie Storbank.

I EjendomDanmarks årlige undersøgelse måles kommunerne på forhold, som de selv har indflydelse på, og som har betydning for ejendommene. Ud over grundskyld tæller dækningsafgift, om kommunens private lejeboliger er reguleret eller ej, sagsbehandling for byggesager, byggesagsgebyrer og antallet af ejendomsforbrydelser (brandstiftelse, hærværk og indbrud). 

Se mere om listen på EjendomDanmarks hjemmeside ejd.dk

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum