Halsnæs Kommune

Billedkunstråd søger nyt medlem

Del

Vil du være med til at styrke kunstens synlighed og bidrage til den kunstneriske udvikling i Halsnæs? Så søger Halsnæs Kommunes Billedkunstråd lige nu ekstraordinært et medlem og en suppleant.

Det nye medlem af Halsnæs Kommunes Billedkunstråd skal have lokal forankring, være arkitekt eller have en kunstfaglig baggrund.

Måske er du klog på fredede og bevaringsværdige bygninger eller kan tage stilling til kunstværker i relation til det landskab, der omgiver dem.

Det kan også være, du har en særlig viden om og engagement i det lokale kunstliv.

Om Billedkunstrådet

Billedkunstrådet består af syv medlemmer samt suppleanter. Rådet er sammensat af repræsentanter fra de lokale kunstforeninger, kunstnere og kunstfaglige.

Arbejdet i Billedkunstrådet er frivilligt – dog kan medlemmer modtage kørselsgodtgørelse efter kommunale regler.

Der afholdes møder ca. hver anden måned. Ud over mødeaktiviteten må der påregnes arbejde i mindre arbejdsgrupper.

Funktionsperioden for billedkunstrådet følger den kommunale valgperiode, så det kommende medlem sidder i Billedkunstrådet til slutningen af 2021. Det er muligt at genopstille.

Det er Byrådet, der vælger det nye medlem af Billedkunstrådet blandt de indkomne ansøgninger på baggrund af anbefaling fra Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati.

Du kan læse mere om Billedkunstrådet på linket her.

Ansøgning

Ønsker du at stille op som Billedkunstrådets nye medlem? Så send en kort ansøgning med din motivation for at indgå i rådsarbejdet samt en kort redegørelse for din kunst- eller arkitektfaglige baggrund til mail@halsnaes.dk senest den 6. september 2020 – skriv KIDE/Billedkunstråd i emnefeltet.

Yderligere information fås ved henvendelse til leder af Kultur, Idræt, Demokrati og Erhverv i Halsnæs Kommune Torben Møller-Hansen på telefon 20 12 92 72 eller mail tormh@halsnaes.dk

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum