DI Bornholm

BHS Service Center vinder DI-pris for særlig lærlingeindsats

Del

Transportvirksomheden BHS Service Center er en praktikplads, der mestrer både kvantitet og kvalitet ved at uddanne et imponerende antal dygtige lærlinge, der er med til at sikre fremtidens arbejdskraft på Bornholm. Derfor modtager virksomheden DI Bornholms PraktikPladsPris 2020.

Onsdag den 21. oktober uddelte DI Bornholm PraktikPladsPrisen 2020 til BHS Service Center for virksomhedens forbilledligt ansvar for fremtidens arbejdskraft på øen. Prisuddelingen fandt sted hos BHS Service Center, hvor den blev uddelt af Kenn Kjellberg, formand for DI Bornholm.

- Dygtige lærlinge afhænger af gode praktikpladser og øens fremtid afhænger af virksomheder, der tager ansvar for fremtidens arbejdskraft. Derfor er det vigtigt, at vi værdsætter og hylder virksomheder som BHS Service Center, der hver dag gør en stor indsats for deres lærlinge, siger Kenn Kjellberg, formand for DI Bornholm.

BHS Service Center udmærker sig ved over en lang årrække at have uddannet ekstraordinært mange og dygtige lærlinge. Virksomheden har typisk 5-6 lærlinge hos de cirka 20 mekanikere og går dermed forrest for at sikre nyuddannede lastvognsmekanikere til branchen på øen. Det høje antal af lærlinge i forhold til virksomhedens størrelse stiller store krav til svendene og værkføreren, som dog ikke ville have det anderledes.

- Vores lærlinge er en uundværlig del af holdet hos os. Derfor er det også vigtigt for os, at vi skal være en god praktikplads. På den måde sikrer vi os også dygtige udlærte til fremtiden. Det er win-win, siger værkfører hos BHS Service Center Rasmus Dan Pedersen.

Prisen blev sidste år uddelt ved DI Bornholms erhvervstræf i juni, men har i år været udskudt på grund af coronakrisen. Men netop coronakrisen gør virksomheders indsats på lærlingeområdet endnu vigtigere. Coronakrisen har også betydet, at værkfører Rasmus Dan Pedersen har tænkt ud af boksen og skaffet nye ordrer, for at kunne beholde de ansatte og alle lærlingene ved eventuel nedgang i omsætningen.

- Det er særligt inspirerende, at BHS ofte tager lærlinge ind for at sikre branchens fremtid på øen, i stedet for at fravælge lærlinge på grund af økonomi og tidsforbrug. I disse krisetider er det mit håb, at mange virksomheder lader sig inspirere af BHS’ indstilling til lærlinge, fortæller Kenn Kjellberg, formand for DI Bornholm.

Fakta om DI’s PraktikPladsPris

DI Bornholm uddeler i 2020 prisen til en virksomhed, der gør en ekstraordinær indsats for at uddanne fremtidens faglærte.

Vinderen findes blandt DI Bornholms cirka 100 medlemsvirksomheder på øen, som alle har haft mulighed for at indstille sig selv eller andre til prisen.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere information kontakt presserådgiver i DI Ditte Rieland på 2246 7822.

Billeder

Information om DI Bornholm

DI Bornholm
DI BornholmFor yderligere information om DI Bornholm:

Konsulent Louise Friis
Mail: lofr@di.dk 
Tlf. 3377 3119
Mobil: 4047 8666

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Bornholm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Bornholm

Erhvervsklima: Bornholm holder foden på speederen9.9.2019 21:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Imens bornholmske virksomheder har sat ryk i beskæftigelsen de seneste år, har Bornholms erhvervsklima også haft fart på fremad med en stabil hastighed. Det viser en ny DI-undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed, hvor Bornholm fortsætter fremgang for tredje år i træk. Bornholm rykker ni pladser frem til en samlet 55. plads på DI’s rangliste over erhvervsvenlige kommuner i 2019. Samlet er Bornholm rykket 34 pladser frem siden 2016.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum