Psykiatrifonden

Berørt af skyderiet i Field’s – få hjælp fra Psykiatrifondens rådgivning

Del

Tragedier og voldsomme hændelser som den vi netop har oplevet i Field’s kan vække bekymringer og uro. Uanset om man har været tæt på skyderiet eller oplevet det gennem medierne. Psykiatrifondens gratis og anonyme rådgivning er klar til at hjælpe

Psykiatrifondens Rådgivning sidder klar til at hjælpe hver dag fra 10-14 og mandag til og med torsdag tillige fra 18-22. Rådgivningen er gratis og anonym, så enhver samtale er helt fortrolig. Alle rådgivere har en fagprofessionel baggrund og er trænede i at lytte og give den hjælp, der er brug for, uanset om man selv er bekymret, har psykisk sygdom eller er pårørende til en der har.

Rådgivningslederens fire bedste råd

Der er også ting man selv kan gøre. Leder af Psykiatrifondens Rådgivning Liza Johnson giver her sine fire bedste råd til, hvordan man kan takle situationen, hvis man oplever at være i krise:

  1. Sluk for nyhedsstrømmen – forsøg at tænke på noget andet, og lav noget, du godt kan lide
  2. Vær sammen med andre og undgå at isolere dig selv – få fjernet fokus fra bekymringer med dine nærmeste
  3. Det er forståeligt, at tanker og bekymringer kan fylde. Men mind dig selv om, at en begivenhed som den, der er fundet sted, sker uhyre sjældent!
  4. Ræk ud og få hjælp – kontakt Psykiatrifondens Rådgivning eller opsøg professionel hjælp

Om Rådgivningen

Psykiatrifondens gratis og anonyme rådgivning er fagligt funderet og på frivillig basis. Man kan både ringe, chatte og skrive - også som pårørende eller fagperson. Rådgivningen har åbent hver dag, året rundt. I sommerperioden dog med nedsat åbningstid. Telefonerne er åbne mellem klokken 10 og 14 hver dag. Mandag til og med torsdag er de også åbne mellem klokken 18 og 22.

Chatten er åben mandag og onsdag mellem klokken 18 og 22 og tirsdag og torsdag mellem klokken 14 og 18. Ring på 39 25 25 25 eller læs mere på www.psykiatrifonden.dk

Nøgleord

Kontakter

Information om Psykiatrifonden

Psykiatrifonden
Psykiatrifonden
Hejrevej 43
2400 København NV

3929 3909https://psykiatrifonden.dk/

Psykiatrifonden er en privat, sygdomsbekæmpende organisation. Vi kæmper for, at alle mennesker med psykisk sygdom og de, som er i risiko for at få det, mødes med forståelse og får den hjælp og rådgivning, de har brug for. I tide.

Følg pressemeddelelser fra Psykiatrifonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Psykiatrifonden

Sundhedsreform understreger akut behov for psykiatriplan20.5.2022 14:19:44 CEST | Pressemeddelelse

Vi har lige nu forskellige standarder for værdien af menneskeliv, alt efter om man har en psykisk sygdom eller en fysisk. Det indtryk er forstærket efter dagens præsentation af en sundhedsreform, mener Psykiatrifonden. Mennesker med psykisk sygdom er også kronikere, de har også fysiske sygdomme. ”Og vi er naturligvis for aktive børneliv i bevægelse, men det får ikke børns psykiske sygdomme til at gå væk. Dagens reform gør tiårsplanen for psykiatrien endnu mere akut”, siger Psykiatrifondens formand Torsten Bjørn Jacobsen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum