Furesø Kommune

Berit Kjær Petersen bliver ny centerchef i Furesø Kommune

Del

Efter samtaler, tests og opløb med dygtige kandidater er det nu officielt. Berit Kjær Petersen trækker i Furesø-trøjen den 1. marts i stillingen som centerchef for Center for Økonomi og Ressourcer.

Berit Kjær Petersen
Berit Kjær Petersen

Berit Kjær Petersen kommer fra en stilling som sekretariatschef i Kalundborg Kommune og medbringer solid erfaring med ledelse, politik, udvikling og drift – også fra ansættelser i stat og politiske organisationer.

Hun har fokus på udvikling af organisationer ud fra en helhedsorienteret tilgang, og en effektiv anvendelse af ressourcer med respekt for medarbejdere og politiske ønsker.

”Jeg ser utrolig meget frem til at begynde i Furesø, og  jeg har stor ydmyghed over for den opgave, jeg skal i gang med. Det er en ny kommune og en ny kultur, som jeg skal sætte mig ind i. Men jeg oplever også, at kommunens værdier er værdier, som jeg selv vægter højt. Det er vigtigt for mig med tillid, ansvar og menneskelig ordentlighed i hverdagen, og som jeg forstår det på kommunaldirektør Steen Vinderslev, præger det også Furesø,” siger Berit Kjær Petersen.

Som centerchef vil Berit Kjær Petersen især gerne udfordre kommunen og sig selv ved at tage brugernes perspektiv.

”Mit udgangspunkt er ofte et udefra og ind-perspektiv. Det, der driver mig, er, hvordan vi hele tiden gør os bedre og udfordrer os selv blandt andet ved at samarbejde på tværs af organisationen til gavn for brugere og borgere. Det kræver, at vi kan sætte os i deres sted”, fortæller hun.

Furesøs kommunaldirektør, Steen Vinderslev, fortæller, at det er et enigt ansættelsesudvalg, der nu glæder sig til at byde Berit velkommen.

”I ansættelsesudvalget var vi ikke i tvivl. Berit er et stærkt kort; en rodfæstet leder med en meget stærk ledelsesmæssig ballast. Hun kommer med en stor faglig bredde med erfaring, både fra flere af centerets arbejdsområder og fra andre dele af kommunens virksomhed. Med Berit har vi valgt en kandidat med stærke ledelsesmæssige værdier, der falder i god tråd med Furesøs om inddragelse, dialog og ordentlighed."

Han tilføjer, at Berit Kjær Petersen er udvalgt efter stor interesse for stillingen i et felt på 39 ansøgere.

Med sine 10 års erfaring inden for personaleledelse, organisationsudvikling og en god portion politisk tæft vil Berit være den helt rette for Center for Økonomi og Ressourcer. Berit har første arbejdsdag 2. marts, hvor hun afløser Claus Holm, leder af afdelingen for Udvikling og Kommunikation. Claus Holm trådte ind som konstitueret, da daværende centerchef Tine Gram blev udnævnt til ny velfærdsdirektør i Furesø Kommune 1. august 2019.  

Furesøs nye centerchef kunne fejre 50 års fødselsdag i 2019 og er cand. oecon. fra Århus Universitet. I hjemmet i Roskilde har hun ægtefælle og tre børn på henholdsvis 17, 14 og 14 år.

Nøgleord

Kontakter

Steen Vinderslev, kommunaldirektør i Furesø Kommune, tlf. 7216 5100
Berit Kjær Petersen, kontakt Furesø Kommunes kommunikationsafdeling på tlf. 2716 5283

Billeder

Berit Kjær Petersen
Berit Kjær Petersen
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum