Vejdirektoratet

Beredskabsøvelse i Limfjordstunnelen påvirker trafikken

Del

I forbindelse med en beredskabsøvelse, der bliver afholdt i Limfjordstunnelen tirsdag den 6. december om aftenen og natten, skal trafikanter forberede sig på forlænget rejsetid på vejene omkring Aalborg, Nørresundby, Nordjyske Motorvej og Limfjordstunnelen.

Limfjordstunnelen er lukket i nogle timer den 6. december. Foto: COWI.
Limfjordstunnelen er lukket i nogle timer den 6. december. Foto: COWI.

Tirsdag den 6. december bliver der afholdt en beredskabsøvelse i Limfjordstunnelen mellem Aalborg og Nørresundby i Nordjylland.

Beredskabsøvelsen gennemføres under ledelse af Nordjyllands Politi og sker for, at beredskabet kan træne håndtering af uheld i og ved tunnelen og samarbejde generelt. Der bliver afholdt fuldskalaøvelser i Limfjordstunnelen hvert fjerde år efter krav fra EU.

Øvelsen finder sted mellem kl. 19.00 til 05.00, og mellem kl. 22.30 og 02.00 er der en fuld spærring af tunnelen, hvor begge tunnelrør er spærret for trafik. Der vil i det tidsrum være omkørsel via Limfjordsbroen.

Vejdirektoratet opfordrer trafikanter på Nordjyske Motorvej og området omkring Aalborg og Nørresundby til at sætte lidt ekstra tid af til rejsen og følge med på hjemmesiden trafikinfo.dk på dagen.

Gode råd til trafikanter  

  • Kør i god tid. Særligt mellem kl. 19.00 og 05.00 vil trafikken være påvirket.

  • Mellem kl. 22.30 og 02.00 er Limfjordstunnelen spærret. Der vil være omkørsel gennem Aalborg.

  • Forvent omkring 20 minutters ekstra rejsetid.

  • Søg aktuel trafikinformation på trafikinfo.dk, før du kører.

  • Hold dig orienteret og hør DR P4 Trafik, mens du kører.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.   

Læs mere på trafikinfo.dk

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon:

Tlf:20 61 26 64

Billeder

Limfjordstunnelen er lukket i nogle timer den 6. december. Foto: COWI.
Limfjordstunnelen er lukket i nogle timer den 6. december. Foto: COWI.
Download
•	Mellem kl. 22.30 og 02.00 er Limfjordstunnelen spærret. Der vil være omkørsel gennem Aalborg. Grafik: Vejdirektoratet.
• Mellem kl. 22.30 og 02.00 er Limfjordstunnelen spærret. Der vil være omkørsel gennem Aalborg. Grafik: Vejdirektoratet.
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum