TEKNIQ Arbejdsgiverne

Bedre erhvervsuddannelser og mere efteruddannelse er den rigtige vej at gå

Del
Regeringen har i dag præsenteret reformudspillet, 'Forberedt på fremtiden I', som er det første i en række på uddannelsesområdet. Arbejdsgiver- og erhvervsorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne ser mange gode takter i udspillet.
Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne
Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne

- Det er fornuftigt at kigge på kandidatuddannelserne på de humanistiske og samfundsvidenskabelige uddannelser og investere besparelserne i mere kvalitet i hele uddannelsessystemet. Der er brug for et mere erhvervsrettet fokus på uddannelserne, siger Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Ambitionen om at investere i bedre erhvervsuddannelser er derfor særlig vigtig.

- Med dagens udspil har regeringen en intention om styrke erhvervsuddannelserne, som længe har været nødlidende. Vi har løbende gjort opmærksom på behovet for at få ny teknologi, udstyr og lærerkompetencer, hvis vi igen skal have nogle erhvervsuddannelser i verdensklasse, så derfor er det meget glædeligt, at der er blevet lyttet til det budskab, siger Tina Voldby

Uddannelsesreformen sætter samtidig fokus på videre- og efteruddannelse, hvilket også er den rigtig vej at gå.

- Løbende videre- og efteruddannelse er helt centrale brikker for at sikre den arbejdskraft, virksomhederne har brug for. Udviklingen går så stærkt i de tekniske fag, at efteruddannelse er helt nødvendig for at kunne udføre de mange vigtige opgaver, der ligger i den grønne omstilling og energioptimering af samfundet. Vi kunne derfor ønske os, at det blev endnu billigere at videreuddanne sig, siger Tina Voldby.


For yderligere oplysninger kontakt:

Kontakter

Billeder

Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne
Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum