Ishøj Kommune

Beboerne på Kløverengen hyggede sig med kunst

Del

Kreativiteten blev sluppet løs i weekenden på det socialpsykiatriske botilbud Kløverengen, hvor beboerne afholdt kunstnerisk weekend

Maling, pensler og lærreder var i centrum, da beboerne på det socialpsykiatriske botilbud Kløverengen i Ishøj gav fantasien lov til at blomstre den 15. og 16. februar.

Fremmødet var flot i botilbuddets malerværksted, hvor mange beboere kastede sig ud i malerkunstens verden, mens andre blot kom forbi til socialt samvær over en kop kaffe og en nybagt bolle.

”Der var en virkelig god stemning til arrangementet, hvor vi også havde tid og rum til at reflektere over kunstneriske strømninger og berømte malere. Eksempelvis fandt flere deltagere inspiration til deres værker i Picasso og den aktuelle udstilling på ARKEN, hvor Picasso skildrer kvindekroppen,” fortæller Patricia Soffi Bierlich, der er social- og sundhedsassistent på Kløverengen.

Malekunst giver ro i kroppen

Kunst-weekenden var den anden af sin slags og blev stablet på benene efter stor efterspørgsel fra beboerne, som ytrede ønske om at male igen.

Deltagerne gav bl.a. udtryk for, at de fik en dejlig ro i kroppen, når de malede, og at det føles rart at fordybe sig i det kreative arbejde.

Den kunstneriske weekend har resulteret i en række flotte malerier med hver deres særpræg og udtryk, som nu bliver udstillet for Kløverengens øvrige beboere og personale.

Kontakter

Amalie Sidse Rasmussen, udviklingskonsulent på Kløverengen
Mobil: 30 54 46 49
Email: amara@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum