Esbjerg Kommune

Beboere på plejehjem får også i år julegaver fra fond

Del

Beboerne på Esbjerg Kommunes plejehjem kan også i år glæde sig over en julegave fra Lida og Oskar Nielsens Fond. Gaverne uddeles fredag den 18. december 2020 til hver enkelt beboer på alle kommunens plejehjem. På grund af coronasituationen er det desværre ikke muligt at holde fællesarrangementer i forbindelse med uddelingen af gaver.

På Esbjerg Kommunes plejehjem kan alle beboere igen se frem til en julegave fra Lida og Oskar Nielsens Fond med chokolade, vin og konfekt til at forsøde juledagene.

- Vi vil gerne gøre noget ekstra for at sprede juleglæde blandt de ældre på plejehjemmene. Derfor har vi også i år besluttet at give beboere på alle plejehjem i Esbjerg Kommune en julegave, siger bestyrelsesformand i Lida og Oskar Nielsens Fond, Ove Brinck Sørensen.

Formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, Olfert Krog, glæder sig på beboernes vegne over donationen fra fonden:

- Jeg vil gerne sige en stor tak til Lida og Oskar Nielsens Fond, som også i år har valgt at bidrage til fællesskabet med gaver til beboerne på alle vores plejehjem. Det sætter vi stor pris på. Gaven er et lyspunkt, som er med til at skabe livskvalitet for de ældre på plejehjemmene, ikke mindst i denne tid, hvor corona jo desværre begrænser muligheden for julearrangementer på plejehjemmene, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog.

Kontakter

Olfert Krog, formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Esbjerg Kommune, tlf. 29 88 01 45

Arne Nikolajsen, direktør, Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune,
tlf. 23 47 71 28

Ove Brinck Sørensen, bestyrelsesformand, Lida og Oskar Nielsens Fond, tlf. 40 25 69 11

Links

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Ny lynladestation ved Esbjerg Lufthavn gør det nemmere at være elbilist i det vestjyske26.12.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Esbjerg får nu otte nye lynladepunkter, der hver især kan oplade en bil på cirka 20 minutter. Den nye lynladestation, der etableres af ladeoperatøren Clever med selskabets prisvindende design, bliver placeret ved Esbjerg Lufthavn og forventes at være klar til at tage imod elbiler til opladning efter sommerferien 2021. Og det er en gevinst for Esbjerg Kommunes borgere, lyder det fra borgmester Jesper Frost Rasmussen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum