Fredensborg Kommune

Beboere og ansatte på plejecentre får vaccine på torsdag

Del

Torsdag den 7. januar får 289 beboere og knap 200 ansatte på kommunens plejecentre den længe ventede coronavaccine

289 beboere og knap 200 ansatte på kommunens plejecentre får på torsdag tilbudt vaccine mod corona. Det er en uge tidligere end først planlagt.

”Det er en kæmpe lettelse, at vi nu endeligt får vaccineret en stor del af vores mest udsatte borgere og ansatte. Dermed kan vi være lidt mere trygge ved fremtiden i en ellers meget svær tid”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen ved udsigten til, at de første knap 500 vacciner bliver givet på torsdag af de praktiserende læger, som er fast tilknyttet plejecentrene.

Lettelsen deles af Hans Nissen, formand for Social- og Seniorudvalget:
”Vores beboere og deres pårørende har i 10 måneder lidt under den utryghed, som coronaen har ført med sig. Det samme har vores mange medarbejdere, som på trods af smittefaren trofast passer deres arbejde. At vaccinen kommer allerede på torsdag og at vi nu kan se lys for enden af tunnelen, er derfor en usigelig stor glæde”.

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42
Udvalgsformand Hans Nissen (A) tlf. 50 83 63 45

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum