Best Travel

Bæredygtighed i rejsebranchen – kan vi gøre det bedre?

Del

Travelife Partner certifikatet indenfor bæredygtighed er netop blevet tildelt rejsebureauet Best Travel

Best Travel gæster på rejse i Toscana
Best Travel gæster på rejse i Toscana

Travelife Partner certifikatet blev fredag den 19. marts 2021 tildelt Best Travel A/S. Prisen er en anerkendelse for Best Travels langsigtede indsats og førende position med hensyn til bæredygtighed og virksomheders sociale ansvar.

Best Travel overholder mere end 100 kriterier relateret til bureauets kontoradministration, produktsortiment, internationale forretningspartnere og kundeoplysninger. Travelife-standarden omfatter ISO 26000 Corporate Social Responsibility temaer som miljø, biodiversitet, menneskerettigheder og arbejdsmarkedsrelationer. Standarden er formelt anerkendt som værende i fuld overensstemmelse med FN’s globale bæredygtige turismekriterier.

Best Travel er den blot 10 virksomhed i Danmark til at opnå denne certificering.

Naut Kusters, ansvarlig for Travelifes afdeling for rejsebureauer udtaler: “Jeg er glad for at se, at bæredygtighed inden for rejsebranchen for alvor er ved at opnå momomentum. Tildelingen til Best Travel vil forhåbentlig inspirere andre til at gå igang med at efterleve samme gode eksempel”

Rune Thomassen, direktør for Best Travel er enig: ”Med denne certificering er vi kommet et godt stykke på rejsen med at få klarlagt, hvordan netop rejsebranchen kan være bæredygtig. Bæredygtighed omhandler nemlig ikke kun CO2-udledninger – men også en lang række andre forhold for medarbejdere, leverandører og gæster”

Travelife, som er grundlagt med støtte fra EU, er det førende internationale certifikeringsprogram indenfor rejsebranchen. Mere end 35 nationale rejsebureauforeninger støtter op omkring programmet – herunder Danmarks Rejsebureau Forening.

Mere om Travelife

Travelife er et certificeringssystem, der er dedikeret til at opnå bæredygtig praksis inden for turistindustrien. Det giver virksomheder realistiske bæredygtighedsmål, værktøjer og løsninger til at gennemføre positive ændringer inden for deres virksomheder og forsyningskæder. Travelife ledes af ABTA - Travel Association i Storbritannien - og af ECEAT Projects - en nonprofit-organisation med base i Holland.

Programmet tilbyder online træning og praktiske værktøjer til bæredygtighedsstyring og certificering. Uddannelses- og onlineværktøjerne er velegnede til rejsearrangører og rejsebureauer af enhver størrelse og dækker alle ledelsesaspekter af rejsevirksomhedens forretning, herunder kontordrift, forsyningskæden, destinationer og forbrugere. Efter at have afgivet en rapport i overensstemmelse med Travelife-standarden (baseret på en uafhængig revision på stedet) kan virksomheden opnå status "Travelife Certified".

Travelife-standarden for rejsearrangører og rejsebureauer er baseret på de fulde temaer inden for samfundsansvar, herunder arbejdsvilkår, menneskerettigheder, miljø, biodiversitet og fair forretningsskik. Ledelseskravene er kompatible med EMAS og ISO 14001. Systemet understøttes af mere end 35 nationale rejseforeninger for at fremme dets implementering blandt medlemmerne.

Nøgleord

Kontakter

Rune Thomassen, Direktør for Best Travel
Tlf. 70 20 98 99 – dir. 46 95 58 43
rt@besttravel.dk - www.besttravel.dk

Travelife for Tour operators & Travel agents
Naut Kusters, phone +31 6 48805 475
n.kusters@travelife.info - www.travelife.info

Billeder

Best Travel gæster på rejse i Toscana
Best Travel gæster på rejse i Toscana
Download
Best Travel rejseleder i Italien
Best Travel rejseleder i Italien
Download
Travelife Partner logo
Travelife Partner logo
Download

Information om Best Travel

Best Travel
Best Travel
Færgehavnsvej 10
9900 Frederikshavn

70 20 98 99https://www.besttravel.dk/

Best Travel er et dansk rejsebureau grundlagt i 1999. Bureauet er specialiseret i rundrejser og flodkrydstogter – og altid med en dansk rejseleder på turene.

De mest populære rundrejser er i Italien, Skotland, Irland og Portugal – mens de fleste flodkrydstogter er på Donau, Rhinen og Mosel.

Som en nyhed i 2021 lancerede bureauet en række togrejser, hvor gæsterne rejser med tog fra Danmark til rejsemålet.

Best Travel har til huse i Frederikshavn og har 11 medarbejdere – herudover er der en lang række rejseledere tilknyttet selskabet.

Følg pressemeddelelser fra Best Travel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Best Travel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum