SOS International

Autohjælpen rydder ruten for verdens største cykelløb

Del

Hele landet er på den anden ende, når årets Tour de France afvikler de første tre etaper i Danmark. SOS Dansk Autohjælp assisterer både myndigheder og bilister i forbindelse med cykelløbet.

Rundt om afviklingen af Tour de France er en lang række aktører med til at få det hele til at gå op i en højere enhed. For hvad stiller man op, hvis en parkeret bil blokerer ruten? Eller holder lige der, hvor der skal være plads til tv-transmission? Eller hvis en bil går i stå på en af til- eller frakørselsvejene og skaber trafikkaos?

Det er i situationer som disse, at SOS Dansk Autohjælp kommer med assistance.

- Vi er glade for og stolte over, at vi er blevet bedt om at bidrage til afviklingen af Tour de France med vores netværk i SOS Dansk Autohjælp, siger direktør Jan Bøjstrup Christensen fra Mobility Division DK i SOS International.

Holder ruten fri
Helt konkret skal SOS Dansk Autohjælp hjælpe med at fjerne biler, der holder ulovligt parkeret i forbindelse med enkeltstarten i København.

På anden etape handler det om at assistere med at fjerne biler, der holder i vejen ved ruten i Vestsjælland. Ved Storebæltsbroen er der også behov for assistance til at sørge for at til- og frakørselsveje er farbare.

Udover at yde assistance til myndighederne, forudser SOS Dansk Autohjælp, at der bliver behov for at komme bilister til hjælp, hvis bilen ikke kan starte eller punkterer på vej til eller fra cykelløbet.

SOS Dansk Autohjælp har derfor også hidkaldt deres eldrevne vejhjælpscykler til de steder, hvor det vurderes, at der kommer flest tilskuere. På 1. etape er cyklerne til stede i indre by i København, på 2. etape er de i Roskilde, og på 3. etape er vejhjælpscyklerne på arbejde i Sønderborg.

Her kan du finde informationer om, hvordan trafikken er påvirket i dit område:

https://letourcph.dk/trafik/kbh

https://letourcph.dk/trafik/2-etape

https://letourcph.dk/trafik/3-etape

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om SOS International

SOS International
SOS International
Nitivej 6
2000 Frederiksberg

Om SOS International – en af de førende assistanceorganisationer i Norden

SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden. Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele året rundt.

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger i form af verdensomspændende læge- og rejseassistance, vejhjælp samt sundhedsløsninger. SOS International sikrer værdikæden på vegne af kunderne som en trusted partner ved at have fokus på den optimale slutbrugeroplevelse samt øje for de samlede omkostninger. Som en trusted partner er kvalitet og compliance endvidere nøgleparametre.

SOS International har et omfattende netværk af kvalificerede leverandører og partnere over hele verden, samt fem strategiske partnerkontorer i højvolumenområder. Med cirka 1.200 ansatte, repræsenterer SOS International 30 nationaliteter, og til sammen taler vores medarbejdere flere end 37 forskellige sprog.

SOS International blev etableret i 1961 og ejes af 11 af de største forsikringsselskaber i Norden. SOS International har en sagsvolumen, der placerer virksomheden som en af de største assistanceorganisationer i Norden.

Følg pressemeddelelser fra SOS International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SOS International

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum