Halsnæs Kommune

Aula går i luften i dagtilbud

Del

Aula er navnet på den fælles kommunikationsplatform mellem dig som forælder og Halsnæs Kommune. Fra mandag den 4. januar er også kommunens dagtilbud koblet på Aula, så platformen nu dækker hele vejen fra dagtilbud til folkeskole og SFO. 

I Aula kan du blandt andet skrive beskeder mellem forældre og pædagogisk personale i dagtilbud samt følge med i aktuel information om dit barns hverdag.

Aula følger fremover dit barn fra start i dagtilbud og til afslutning af folkeskolen. Dermed er al skriftlig kommunikation samlet ét sikkert sted, så du ikke længere behøver flere systemer for at følge med i dine børns hverdag og udvikling. 

Kom i gang med Aula

Som forælder vil du modtage information fra dit barns dagtilbud om, hvordan I fremover kommer til at kommunikere sammen via Aula.

Du finder Aula som app i din foretrukne app-store. Du kan også tilgå Aula via en internetbrowser på adressen www.aula.dk.

Første gang du logger ind i Aula, skal du anvende NemID. På den måde ved Aula, hvem det er der logger ind, og at du skal have adgang til den information, som er relevant for netop dig.

Har du brug for hjælp til login i Aula, så kontakt dit barns dagtilbud.

Baggrunden for Aula

Aula er resultatet af en fælles aftale fra 2014 mellem Kommunernes Landsforening og Regeringen. I aftalen indgik det, at alle folkeskoler skulle have et digitalt samarbejds- og kommunikationsværktøj, som kunne understøtte arbejdet på de enkelte skoler. 
For at skabe sammenhæng mellem barnets liv i dagtilbud og skole blev det siden besluttet også at udvikle løsningen til brug i dagtilbud. Det er denne løsning, der nu er klar til brug i Halsnæs Kommune.

Aula er skabt til at understøtte samarbejdet om børns læring og trivsel ved at skabe rum for god kommunikation mellem fagprofessionelle, børn og deres forældre. Aula skal dermed give overblik, være let tilgængelig og genkendelig, relevant, sikker og helt igennem nem at bruge - uanset hvilken brugertype du er, og uanset hvordan du tilgår Aula.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Undersøgelse sætter fokus på din sundhed5.2.2021 09:41:21 CETPressemeddelelse

Hvordan har du det? Det spørgsmål har 2450 tilfældigt udvalgte borgere i Halsnæs fået i deres e-boks. Spørgsmålet er en del af en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse, som skal klarlægge, hvordan du som borger i Halsnæs og i resten af landets kommuner har det, når det kommer til din fysiske og psykiske sundhed. Det sker for at kunne sætte ind med målrettet forebyggelse og bedre behandling af sygdomme lokalt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum