Audientes A/S

Audientes’ selvjusterende høreapparat med teknisk boost og et forbedret design.

Del

Audientes A/S offentliggør i dag et forbedret design samt teknisk boost for den kommende produktlancering af selskabets selvjusterende høreapparat. Det førende teknologi for tilpasning af et høreapparat, NAL-NL2, vil allerede nu blive inkluderet i høreapparatet, således at høreapparatsbrugerne får de bedst mulige betingelser for at genskabe optimal hørelse. Audientes forventer i 2. halvår 2021 at lancere selskabets første produkt på det indiske marked.

Audientes selvjusterende høreapparat
Audientes selvjusterende høreapparat

København, 11. marts 2021

  • Udvidede tekniske specifikationer
  • Forbedret design
  • Styrket markedstilbud

Body

Audientes A/S offentliggør i dag udvidede tekniske specifikationer samt et forbedret produktdesign for deres selvjusterende høreapparat, som lanceres i 2. halvår 2021. Positioneringen af produktet i håndkøbssegmentet (over-the-counter) bliver i den forbindelse styrket væsentligt.

Audientes har et ufravigeligt fokus på den bedst mulige kundeoplevelse, og har derfor allerede nu valgt at udvide de tekniske specifikationer til også at inkludere det førende tilpasningsrationale NAL-NL2. I tillæg vil høreapparatet også blive lanceret med aktiv støjdæmpningsteknologi (ANC) samt 18 tilpasningskanaler.

Designmæssigt er produktet blevet løftet med ergonomiske ørepropper, og hovedenheden er blevet lettere og slankere med en mere intuitiv betjening med lettilgængelige knapper.

I alt er produktet blevet mere komfortabelt at bære, og designet er blevet mere elegant.

En game-changer på markedet

”De unikke tekniske forbedringer og det designmæssige løft er en markedsmæssig game changer, og det forbedrer kun vores muligheder for at positionere os stærkt ved den kommende produktlancering, ” siger Audientes CEO, Steen Thygesen. ” Den selvjusterende løsning har altid været vores absolutte styrke og med tilføjelsen af det førende tilpasningsrationale NAL-NL2 rykker vi op i en helt anden vægtklasse i forhold til at hjælpe vores kunder med at genskabe optimal hørelse. Det betyder helt konkret, at vi har forbedret vores chancer væsentligt på markedet for OTC-høreapparater fx i USA, der forventes at være en realitet senere i 2021, når lovgivningen er på plads.”

Teknisk set er NAL-NL2 algoritmen et såkaldt ”tilpasningsrationale” (engelsk: ”fitting algorithm”), udviklet af National Acoustic Laboratories (NAL) i Sydney, Australien.

NAL-NL2 er en de-facto standard for høreapparattilpasning, der er blandt den mest brugte i verden af audiologer. Det ’ikke-lineære’ tilpasningsrationale optimerer taleforståelsen for høreapparatbrugerne, mens den samtidigt holder den forstærkede lyd på et niveau, som ikke er ubekvemt for brugeren.

 

Audientes position styrkes på OTC markedet

Den indbyggede NAL-NL2 teknologi vil ikke alene styrke Audientes’ position på håndkøbsmarkedet (OTC), herunder online, men vil også bane vejen for både udbredelse og accept blandt hørespecialisterne samt i de potentielle salgskanaler. Ved at integrere tilpasningsrationalet gør Audientes det lettere for hørespecialisterne at nå ud til det uadresserede marked med millioner af personer med et invaliderende høretab, der leder efter en prismæssig overkommelig kvalitetsløsning. Alene i USA er der 30 mio. mennesker med invaliderende høretab, og 75 mio. i Indien.

Ved den kommende produktlancering vil Audientes høreapparat også omfatte Pure Tone Audiometry (PTA) for høretest, brugerdefineret lytteprogrammer, musik og TV-streaming, Bluetooth 5.2 for trådløs kommunikation med smartphone og app samt indbygget genopladeligt batteri.

Den 18. marts 2021 offentliggør Audientes årsrapporten for 2020, hvor det selvjusterende høreapparat ligeledes vil blive beskrevet detaljeret.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Audientes selvjusterende høreapparat
Audientes selvjusterende høreapparat
Download
Audientes selvjusterende høreapparat
Audientes selvjusterende høreapparat
Download
Audientes selvjusterende høreapparat
Audientes selvjusterende høreapparat
Download

Information om Audientes A/S

Audientes A/S
Audientes A/S
Teknikerbyen 5, 2.
2830 Virum

77 34 16 80https://www.audientes.com/

Om Audientes A/S

Målet for Audientes er at gøre smarte, selvjusterende høreapparater af høj kvalitet tilgængelige og overkommelige for alle, der har brug for et høreapparat. Vi opnår dette ved at designe, udvikle og markedsføre innovative høreapparater og teknologier. Der er i dag 500 mio. mennesker, som har et invaliderende høretab, hvoraf 400 mio. ikke har en god løsning for deres høretab. I 2050 estimerer WHO, at der vil være 700 mio. med et invaliderende høretab. Der er tale om en global sundhedsudfordring, og Audientes ønsker at være en del af løsningen ved at tilbyde prismæssigt overkommelige og selvjusterende binaurale høreapparater til de millioner af personer med høretab.

Audientes A/S er listet på Nasdaq First North Growth Market Denmark under “AUDNTS” og ISIN DK0061406618.

For yderligere information omkring Audientes financielle situation og udvikling, se vores hjemmeside www.audientes.com.

Audientes A/S

Teknikerbyen 5

2830 Virum

Danmark

 

Om NAL

National Acoustic Laboratories (NAL) er forskningsafdelingen hos Hearing Australia. Siden 1947 har NAL’s forskning i god hørelse åbnet nye muligheder for at hjælpe personer med høretab. NAL’s mission er at være ledende i verden indendfor forskning i hørelse og evidensbaseret innovation, for derigennem at forbedre den globale høresundhed og ændre livet for de millioner af personer med høretab.

For yderligere information omkring NAL, se deres hjemmeside: https://www.nal.gov.au/

Følg pressemeddelelser fra Audientes A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Audientes A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum