Audientes A/S

Audientes lukker endnu en samarbejdsaftale i Indien

Share

Audientes A/S og Aura Hearing and Speech Care Center i Indien offentliggør i dag en samarbejdsaftale, hvor Audientes’ selvjusterende høreapparat, Ven™, skal sælges gennem Aura Hearing and Speech Care Centers 14 salgssteder i Mumbai og Delhi.

Audientes har med den netop offentliggjorte samarbejdsaftale i Indien fået udvidet distributions-netværket til tre samarbejdspartnere med i alt 84 udsalgssteder i det sydlige, vestlige og nordlige Indien. Aura Hearing and Speech Care Center er en de førende behandlere og leverandører af høreapparater i Indien.

Stor strategisk betydning

”Vi har nået en ny vigtig milepæl. Aura Hearing and Speech Care Center skal nu også forhandle vores selvjusterende høreapparat, Ven, i Indien. Aura Hearing and Speech Care Center har mere end 10 års erfaring fra høreapparatbranchen, og placeringen af deres udsalgssteder har stor strategisk betydning for Audientes og vil understøtte vores fodfæste i to hovedbyer – Mumbai i vest og Delhi i nord – med en samlet befolkning på over 27 mio. Vi er glade for at kunne byde Aura velkommen som samarbejdspartner og ser frem til et stærkt samarbejde i forbindelse med den fortsatte udrulning af Ven i Indien,” udtaler Steen Thygesen, CEO, Audientes A/S.

En værdifuld tilføjelse til vores produktsortiment

Naitak Shah, stifter og CEO for Aura Hearing and Speech Care Center, udtaler, ”Vi er meget glade for at kunne udvide vores produktsortiment med Audientes’ Ven. Aura Hearing and Speech Care Center stræber efter at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service og høreapparater til en overkommelig pris, og jeg ser derfor Ven som en vigtig tilføjelse til vores produktsortiment. Vi er markedsledende inden for digitale høreapparater og forventer, at Ven på grund af prisen og den digitale selvjusterende egenskab vil gøre os i stand til at tiltrække flere kunder til vores klinikker.” 

Aura Hearing and Speech Care Center er en autoriseret forhandler af flere forskellige høreapparatmærker, og kæden har fire udsalgssteder i Delhi og ti i Mumbai. Aura Hearing and Speech Care Center sætter en ære i at levere komplette løsninger til folk med et høretab, og kunderne kommer fra mange forskellige miljøer og aldersgrupper. Aura Hearing and Speech Care Center forventer at påbegynde salget af Ven i 4. kvartal 2021.

For yderligere information:

Steen Thygesen, CEO, Audientes A/S
Tlf.: +4553172610
E-mail: st@audientes.com 

Raman PV Rao, Country Head, Audientes India Pvt. Ltd.
Tlf.:+919177049678
E-mail: rr@audientes.com 

Naitak Shah, Ejer og General Manager,
Aura Hearing and Speech Care, India
Tlf.: +91 97693 73303
E-mail: Naitik.shah@aurahearingaid.com 

Keywords

Documents

About Audientes A/S

Audientes A/S
Audientes A/S
Teknikerbyen 5, 2.
2830 Virum, Denmark

+45 77 34 16 80https://www.audientes.com/

Audientes A/S er en dansk teknologivirksomhed med speciale i smarte, selvjusterende og prismæssigt overkommelige høreapparater. Audientes’ unikke høreapparat, Ven, er i ved at blive lanceret på det indiske marked, inden det også skal lanceres på bl.a. det amerikanske håndkøbsmarked. Audientes har et mål om at hjælpe de 400 millioner mennesker globalt, som har et invaliderende høretab, men ikke har råd til at købe et af de meget dyre traditionelle høreapparater på markedet. Audientes’ hovedkontor ligger i København, og selskabet har et datterselskab i Hyderabad, Indien. Selskabet blev i 2020 noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark (AUDNTS).

For yderligere oplysninger – se selskabets hjemmesider www.audientes.com  eller www.audientes.in 

Om Aura Hearing and Speech Care Center

Aura Hearing and Speech Care Center har klinikker i Delhi og Mumbai. Det er Aura Hearing and Speech Care Centers vision at give deres kunder den bedst mulige service til en overkommelig pris.

For yderligere oplysninger – se selskabets hjemmeside www.aurahearingaid.com 


Denne meddelelse offentliggøres på engelsk. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem den engelske version og den danske oversættelse er den engelske version gældende.

Subscribe to releases from Audientes A/S

Subscribe to all the latest releases from Audientes A/S by registering your e-mail address below. You can unsubscribe at any time.

Latest releases from Audientes A/S

In our pressroom you can read all our latest releases, find our press contacts, images, documents and other relevant information about us.

Visit our pressroom