Spirii

ATP Ejendomme og Spirii indgår aftale om udvidelse af ladeinfrastruktur til elbiler

Del

ATP Ejendomme skal sikre en bæredygtig og fremtidssikret forretning, der leverer de services og ydelser, som deres kunder efterspørger i dag og i fremtiden. Ejendomsgiganten vil etablere ladeinfrastruktur på en stor del af porteføljen og har lavet en rammeaftale med Spirii, der gør ladeoperatøren til en del af ATP Ejendommes fremtidige tilbud til kunderne.

ATP Ejendomme vil investere i landsdækkende ladenetværk til elbiler
ATP Ejendomme vil investere i landsdækkende ladenetværk til elbiler

Danskerne køber elbiler som aldrig før, men der er stadigvæk lang vej til en effektiv omstilling af transporten til el. Det er især nem adgang til opladning, som udgør en af de største barrierer for danskernes skifte til elbil. Opladningsmuligheder på arbejdspladsen kan blive et væsentligt element for de elbilister, der pendler lange afstande eller ikke har mulighed for at lade hjemme.

Det nye samarbejde mellem Spirii og ATP Ejendomme skal gøre flere virksomheder i stand til at tilbyde deres medarbejdere muligheden for at oplade deres elbiler på arbejdspladsen.

Efterspørgslen bliver kun større

Virksomheder efterspørger i stigende grad ladeløsninger til både egne flådebiler og medarbejdernes elbiler, og den efterspørgsel mærker ATP Ejendomme, som ejer og drifter ejendomme til erhvervslivet:

”Elladestandere er en naturlig tilføjelse til de faciliteter, som vi ønsker at tilbyde vores kunder, og derfor stiller vi også høje teknologiske krav til den løsning, Spirii leverer,” fortæller ESG-chef i ATP Ejendomme, Peter Hebin Bruun og fortsætter:

”Overordnet set vil vi gøre det let for vores kunder at træffe bæredygtige valg. Både når det kommer til mindre tilvalg og ved store investeringer i energioptimering, solceller og renovering.”

Spirii, som er en af landets største ladeoperatører, oplever også en kæmpe efterspørgsel fra virksomheder og mener her, at ejendomsbranchen spiller en essentiel rolle i udrulningen af et landsdækkende ladenetværk til elbiler.

Vi ved, at den meste effektive opladning sker, når bilen holder parkeret over længere tid – dvs. derhjemme og på arbejdet, og virksomheder oplever derfor et stigende behov for ladefaciliteter fra medarbejdere. Ejendomsbranchen kan her bidrage betydeligt, hvis de etablerer opladning til erhvervskunder og beboere, og samtidig skaber de en fremtidssikret forretning, siger administrerende direktør i Spirii, Tore Harritshøj og tilføjer:

”ATP Ejendomme råder over en af landets største ejendomsporteføljer og deres indsats på dette område kommer til at gøre en kæmpe forskel. Vi er stolte over at være deres partner og glæder os til at rulle ladestandere ud i deres ejendomme.

En forudsætning for forretning på lang sigt

Hos ATP Ejendomme skal investeringen i ladeinfrastruktur ikke blot bidrage til omstillingen til elbiler, men også skabe bæredygtige og fremtidssikrede ejendomsinvesteringer:

”Investeringer i bæredygtighed på vores ejendomme er god forretning og en forudsætning for et langsigtet afkast til de danske pensionister. Vi glæder os derfor til i de kommende år at kunne tilbyde opladning af elbiler til vores ejendomskunder,” afslutter ESG-chefen i ATP Ejendomme.

Høje krav til teknologiske og brugervenlige løsninger

Som første skridt i arbejdet har ATP Ejendomme igangsat en screening af alle deres ejendomme og efterspørgslen på opladning blandt deres kunder. Sammen med Spirii vil ATP Ejendomme derfra etablere ladestandere og tilbyde ladeløsninger til de virksomheder, der lejer sig ind hos ATP Ejendomme.

Spirii leverer hele løsningen – fra ladestandere, installation og drift til services, der gør opladningen nem for alle brugere. Derudover leverer Spirii en opladningsplatform, som giver ATP Ejendomme fuldt indblik i deres ladenetværk, brugere og opladninger, så ATP Ejendomme altid har fuld styring og kontrol over egne ladestandere.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

ATP Ejendomme vil investere i landsdækkende ladenetværk til elbiler
ATP Ejendomme vil investere i landsdækkende ladenetværk til elbiler
Download

Information om Spirii

Spirii
Spirii
Bragesgade 8b
2200 København N

38 171 500https://www.spirii.com

Spirii tilbyder en eMobility platform, der gør opladning af elbiler mere smart og enkel. Spirii har i mange år arbejdet indgående med elbiler og opladningsteknologi og udvikler fremtidens ladeløsninger, der gør det lettere for alle at skifte til elbil eller selv tilbyde ladeløsninger til egne brugere. Spiriis intelligente, cloud-baserede platform er drevet af markedsledende teknologi designet til at reducere omkostninger ved etablering af ladeinfrastruktur og gøre brugeroplevelsen smartere og enklere og vi arbejder ud fra princippet om, at ladenetværket skal være åbent, transparent og tilgængeligt for alle elbilister - derhjemme, på arbejdspladsen, i byer og på farten. 

Følg pressemeddelelser fra Spirii

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Spirii

Spirii and PowerGo join forces to roll out large European fast-charging network27.2.2022 21:33:08 CET | News

Spirii has teamed up with the charge-point operator PowerGo, to enable a rapid charging network expansion across Europe offering simple, smart charging solutions for all EV-drivers. The investment will accelerate both PowerGo’s and Spirii’s growth and expansion plans, while making charging more accessible and seamless. The large-scale roll out have already been initiated in the Netherlands, Germany, Belgium and Spain.

Spirii vinder Danmarks største offentlige udbud20.10.2021 07:55:00 CEST | Pressemeddelelse

Region Hovedstaden vil opsætte mere end 300 ladestandere på regionens matrikler de næste tre år. Projektet, som er det hidtil største offentlige infrastrukturprojekt, skal sikre nem og smart opladning til regionens medarbejdere, patienter, gæster og puljebiler. Det bliver ladeoperatøren Spirii, der skal stå for installation, drift og betalingsløsning af samtlige ladestandere. De første 100 ladestandere forventes installeret allerede ved udgangen af 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum