HK PrivatHK Privat

Astralis og HK inviterer til finale på Counter-Strike-turnering for unge på studiesteder

Del

Pressen er inviteret, når finalen i Studie_CS bliver afviklet lørdag den 26. november.

De seneste 8 uger har elever og studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser kunne game med og mod hinanden i den nationale Counter-Strike-turnering Studie_CS.

57 hold på tværs af uddannelsessteder og landsdele har deltaget, og 8 hold har kæmpet sig til en plads i finalen.

Pressen er inviteret, når Astralis Nexus og HK fejrer turneringen med en kæmpe finaledag lørdag den 26. november fra kl. 11-22 i Astralis Nexus' toetagers gaming- og eventcenter i København.

Udover finalekampene vil dagen byde på en række aktiviteter. For eksempel kan man teste sin reaktionsevne, sætte personlige rekorder i træningsplatformen Aim Lab, spille Fortnite mod den professionelle gamer T0nse og følge BLAST-semifinalerne på storskærm.

Se programmet for dagen her.

Astralis Nexus ligger på Tivolihjørnet, Vesterbrogade 3, 1620 København V.

Om Studie_CS
Studie_CS er en Counter-Strike-turnering for alle elever og studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Danmark. Samarbejdet om Studie_CS er indgået mellem Astralis Nexus og fagforeningen HK Privat for at styrke fællesskaberne mellem elever og studerende på kryds af årgange, studieretninger og uddannelsesinstitutioner. Målet er at tilføre social værdi til studiemiljøerne i hele Danmark med trygge online fællesskaber, hvor alle på tværs af køn, baggrund og interesser kan være med.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om HK Privat

HK Privat
Weidekampsgade 8
2300 København S

70114545https://www.hk.dk/omhk/sektor/hk-privat

 

 

Følg pressemeddelelser fra HK Privat

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HK Privat

Kommunikationschef i HK Privat fratræder sin stilling24.10.2022 10:34:59 CEST | Pressemeddelelse

Fratrædelsen sker som konsekvens af, at der i kommunikationsafdelingen de seneste uger pludselig er opstået en situation med uro og beskydninger, som har handlet om arbejdsmiljøet i afdelingen. Den interne håndtering i HK af situationen har desværre utilsigtet bidraget til at eskalere konflikten, som derfor førte til arbejdsnedlæggelser den 6. og 7. oktober. I forlængelse af forløbet kan hverken kommunikationschef Anette Claudi eller HK Privat se mulighederne for, at hun forsætter i sin stilling, da tilliden mellem hende og medarbejderne er brudt. Hun er blevet tilbudt en ny stilling i HK Privat, som hun har takket nej til. Derfor har parterne indgået en gensidig aftale om, at Anette Claudi stopper i HK. I forbindelse med fratrædelsen udtaler sektorformand i HK Privat, Simon Tøgern: ”Anette Claudi har skabt store resultater og forandringer i sin tid i HK. Hun har i særklasse – sammen med sine medarbejdere - formået at flytte vores kommunikation til et niveau, som jeg er stolt af, og de

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum