DANA - A-kasse for selvstændige

Årets Iværksætter Event: 280 iværksættere fik fuld fokus på forretningen

Del

Den 31. oktober var Ringsted Kongrescenter fyldt med iværksættere. 280 iværksættere havde taget turen til Årets Iværksætter Event for blandt andet at høre serieiværksætter Martin Thorborg og få fokus på, hvordan man kan sælge bedre online. Og så blev Vækstfabrikkernes Iværksætterpris uddelt.

Årets iværksætter; Jeanne Lindholdt fra Jobagenterne
Årets iværksætter; Jeanne Lindholdt fra Jobagenterne

Iværksætteriet er afgørende for fremtidens erhvervsliv. Derfor samlede DANA, Ringsted Erhverv og Vækstfabrikkerne 280 iværksættere til et event med fuld fokus på, hvordan man kan udvikle sin virksomhed. Og der var masser af inspiration at hente.

En af de første på scenen var Leif Carlsen fra ”the social selling company”. Han gav et indblik i, hvordan man kan arbejde med salg på en ny måde og med udgangspunkt i ”why”

- Salg handler om tillid, og mennesker handler med mennesker. Derfor er det vigtigt, at vi arbejder med vores why. Hvis vi kun arbejder med at sælge produkter, så får vi nemt kun fokus på pris, og det er svært at konkurrere på. Det handler om at skabe følelser, fordi vi træffer beslutninger ud fra følelser og rationaliserer først bagefter, fortalte Leif Carlsen.

En af partnerne bag Årets Iværksætter Event er DANA, som er en A-kasse for selvstændige.

- Vi vil gerne være med til at understøtte og udvikle iværksætteriet, og vi er begejstrede over at være med til at inspirere så mange iværksættere her i Ringsted. Jeg har haft en fantastisk dag, og vi tager alle sammen masser af inspiration med os hjem, udtaler salgs- og marketingchef i DANA Bendt Nolsøe.

En af hovedtalerne på konferencen var Martin Thorborg, som selv er serieiværksætter. Han startede sit indlæg med at fortælle, at han har lavet 35 virksomheder på 25 år, er gået konkurs to gange, og har solgt omkring seks virksomheder med milliardfortjeneste.

- Min pointe til iværksættere er ”kom i gang”. Start småt, stille og roligt, men kom i gang, og så tag det derfra. Man lærer hen ad vejen, og når man er i gang, så sker der ting. Og husk så at holde fokus. Har du gang i flere iværksætterprojekter på én gang, så tag det projekt, I brænder mest for og gå 100% ind på det og skrot de andre. At have mange projekter, som jeg har, er en meget dyr hobby, fortalte Martin Thorborg. 

Derefter blev Vækstfabrikkernes Iværksætterpris uddelt af direktør i Vækstfabrikkerne Mads Váczy Kragh. Vinderen var Jeanne Lindholdt fra virksomheden Jobagenterne, som har plads på Vækstfabrikken i Roskilde.

- Jobagenterne har meget hurtigt skabt en stærk forretning, og så foregår der masser udvikling. Jeanne Lindholdt i spidsen har formået at tænke i udvikling og meget hurtigt klare sig rigtig godt i markedet, og er alt i alt inde en rigtig spændende udvikling, udtalte Mads Váczy Kragh.   

Efter Thorborg var det tid til det mere faglige indhold, hvor iværksætterne fik tid til at arbejde med digital markedsføring på tre forskellige måder. Dagen sluttede med opsamling og ”take aways”

- For os er det vigtigt, at iværksætterne får så meget med hjem som muligt. Både noget inspiration fra folk som Martin Thorborg og nogle faglige input, som man helt konkret kan bruge til at udvikle sin virksomhed. Og jeg oplever virkelig, at vi har fået hele pakken i dag, sluttede Bendt Nolsøe, DANA.    

Kontakter

Vækstfabrikkerne: Stefan Poulsen, kommunikationschef, 31602040, sp@vhsj.dk
DANA: Nikolaj Henum, pressekonsulent 21419816, nikolaj.henum@virkkom.dk

Billeder

Årets iværksætter; Jeanne Lindholdt fra Jobagenterne
Årets iværksætter; Jeanne Lindholdt fra Jobagenterne
Download
Download

Information om DANA - A-kasse for selvstændige

DANA - A-kasse for selvstændige
DANA - A-kasse for selvstændige
Kirke Værløsevej 34
3500 Værløse

Følg pressemeddelelser fra DANA - A-kasse for selvstændige

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DANA - A-kasse for selvstændige