Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Årets Idrætsforening 2022 skal findes: Skal din forening vinde 25.000 kroner?

Del

Gør din lokale idrætsforening en særlig indsats for Københavns idrætsliv? Så kan du nu nominere foreningen til prisen som Årets Idrætsforening 2022.

Arbejder den lokale karateklub for at få flere piger med i foreningslivet? Har håndboldklubben fået flere socialt udsatte på træningsbanen? Eller tager de frivillige ildsjæle i petanqueklubben socialt ansvar i lokalområdet?

Idrætsforeningerne i København gør en ekstraordinær indsats for byens idrætsliv. Nu kan du nominere de foreninger, du synes fortjener prisen som Årets Idrætsforening 2022 og de medfølgende 25.000 kroner.

Kultur- og fritidsborgmester i København Mia Nyegaard (B) opfordrer alle til at indstille de idrætsforeninger, der fortjener den særlige hæder:

”Med kåringen af Årets Idrætsforening fejrer vi byens frivillige og idrætsforeninger, der gør en ekstraordinær indsats for at få flere københavnere, uanset alder og baggrund, med i de forskellige fællesskaber. Jeg håber, at så mange som muligt vil indstille de foreninger, som de synes fortjener prisen.”

Alle kan indsende deres begrundede forslag til Kultur- og Fritidsforvaltningen. Dommerkomitéen består af medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget samt repræsentanter for de københavnske idrætsforbund.

Der er frist for nomineringer den 1. oktober 2022 klokken 12:00. Prisen uddeles i år for 19. gang.

De seneste fem års vindere af prisen

  • 2021: Copenhagen Beachvolley
  • 2020: Amager SK
  • 2019: Ørestad IF og Idræt i Dagtimerne
  • 2018: Copenhagen Floorball Club
  • 2017: Nørrebro United

Fakta

  • Der er frist for nomineringer den 1. oktober 2021, kl. 12.00.
  • Du kan sende din nominering til idraet@kk.dk med ”Årets Idrætsforening 2022” i emnefeltet.
  • Kåringen af vinderen finder sted i november, hvor kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard vil overrække prisen.
  • Dommerkomitéen består af Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, repræsentanter fra DGI Storkøbenhavn, Danmarks Idrætsforbund og Firmaidræt Storkøbenhavn.

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til Kultur- og Fritidsforvaltningens pressetelefon: 33 66 23 45

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommunes fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum