3F

Arbejderapoteket slår dørene op ved Christiansborg

Del

Mandag den 12. september slår 3F dørene op til ”arbejderapoteket” ude foran Christiansborg, hvor der sættes fokus på smerter og tidlig pension frem mod det kommende folketingsvalg.

67,5 procent af 3F’erne i alderen 40 til 59 år har taget smertestillende for at passe deres arbejde.

Hvor ondt skal det gøre, før vi gør noget?

Det spørger 3F forbipasserende og politikerne om mandag morgen, når der deles gratis kaffe og foldere ud med budskabet om, at retten til tidlig pension skal udvides med et år. En ret der er topprioritet for 3F både før, under og efter det kommende folketingsvalg.

”Hver tredje 3F’er har inden for det senest år sagt nej til sociale aktiviteter i fritiden på grund af smerter fra deres arbejde. Det er jo helt vildt tal og tydeliggør, hvor vigtigt det er, at vi har og udvider retten til tidlig pension,” siger forbundsformand Henning Overgaard.

”Vi vil ikke bare se til, mens danske lønmodtagere får ødelagt deres liv. Det kan ikke være rigtigt, at det kun er advokaten, der skal have mulighed for at lege med sine børnebørn uden smerter. Anlægsgartneren skal også have et værdigt liv på pension med tid til sine nærmeste,” siger Henning Overgaard.

”Apoteket” holder åbent fra kl. 7.45 til kl. 09.30 og det vil være muligt at møde forbundsformand Henning Overgaard mellem kl. 08.00 til kl. 08.20.

Du kan finde ”arbejderapoteket” på pladsen mellem Christiansborg og Børsen.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum