DFDS A/S

Anne-Christine Ahrenkiel bliver DFDS’ nye Chief People Officer

Del

Anne-Christine Ahrenkiel er blevet ansat som ny Executive Vice President i DFDS, hvor hun som Chief People Officer bliver øverste chef for selskabets Human Resource Division og nyt medlem af koncernledelsen.

Anne-Christine Ahrenkiel bliver DFDS’ nye Chief People Officer
Anne-Christine Ahrenkiel bliver DFDS’ nye Chief People Officer

Anne-Christine Ahrenkiel (48) tiltræder senest den 2. januar 2020. Hun kommer fra en stilling som Vice President, Head of HR, i Egmont koncernen og har før det haft poster som Head of HR i Mærsk Line samt andre ledelses- og HR poster i Mærsk-ejede virksomheder.

Udover sit store kendskab til rederibranchen har Anne-Christine Ahrenkiel også samlet erfaring fra jobs inden for global konsulentvirksomhed og andre internationale lederstillinger. Hun har en kandidatgrad i Statskundskab fra Københavns Universitet.

”Jeg er utrolig glad for at kunne byde Anne-Christine velkommen i DFDS’ ledelsesteam - vi kunne ikke have fundet nogen bedre egnet kandidat. Hun vil helt sikkert styrke vores HR arbejde og bidrage væsentligt til at få implementeret vores nye WIN23 strategi, der i høj grad handler om medarbejderne og deres engagement i at gøre DFDS til en endnu bedre virksomhed,” siger Torben Carlsen, CEO.

“Jeg har fulgt DFDS’ fantastiske udvikling, og jeg glæder mig meget til at lære virksomheden at kende og møde mine nye kolleger. Jeg vil gøre mit yderste for at bidrage til selskabets positive udvikling både som forretning og som arbejdsplads,” siger Anne-Christine Ahrenkiel.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Anne-Christine Ahrenkiel bliver DFDS’ nye Chief People Officer
Anne-Christine Ahrenkiel bliver DFDS’ nye Chief People Officer
Download

Links

Information om DFDS A/S

DFDS A/S
DFDS A/S
Sundkrogsgade 11
2100 København Ø

https://www.dfds.com/

DFDS leverer færge- og transport services i Europa og Tyrkiet med en årlig omsætning på DKK 17 mia.

Over 10.000 fragtkunder anvender vores færge- og havneterminal services samt vores transport- og logistikløsninger.

Vi tilbyder også sikker transport på korte færgeruter og ruter med en overnatning til fem millioner passagerer, heraf mange i egen bil.

Vi har 8.000 medarbejdere fordelt på skibe og kontorer i 20 lande. DFDS blev grundlagt i 1866, har hovedkontor i København og er noteret på Nasdaq Copenhagen.

Følg pressemeddelelser fra DFDS A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DFDS A/S

Nu får DFDS-færgerne i København landstrøm15.6.2021 08:00:03 CEST | Pressemeddelelse

Entreprenørarbejdet med at anlægge landstrømsanlæg ved DFDS-terminalen i København er i fuld gang. Satsningen er et samarbejde mellem CMP og DFDS med svenske Actemium som entreprenør og COWI som teknisk rådgiver. Anlægget forventes at være operationelt i sensommeren 2021 og vil gøre det muligt for DFDS’ færger Crown Seaways og Pearl Seaways at reducere skibenes CO2 udledning markant mens de er i havn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum