Lidl Danmark

Anders Frydendahl bliver ny salgsdirektør i Lidl Danmark

Del

Lidl får en ny salgsdirektør i Danmark. Anders Frydendahl tiltræder pr. 1. september 2020 og kommer fra en lederstilling i indkøbsafdelingen hos Lidl Danmark. Han afløser Marcus Gustafsson, som indtager direktørstolen som salgsdirektør i Lidl Sverige.

Anders Frydendahl tiltræder som Lidl Danmarks nye salgsdirektør d. 1. september 2020
Anders Frydendahl tiltræder som Lidl Danmarks nye salgsdirektør d. 1. september 2020

Lidls nye salgsdirektør, Anders Frydendahl, er 44 år og har blandt andet en stilling som regionsdirektør i Lidl Danmark på CV’et. Anders er derfor ikke et nyt ansigt i Lidl, da han allerede tilbage i 2004 startede sin karriere i Lidl Danmark som distriktschefefterfulgt af stillingen som først salgschef, så aktionsmanager i indkøbsafdelingen og siden som regionsdirektør for Lidl Danmarks Region Vest. Senest har Anders Frydendahl siddet i en ledende stilling i indkøbsafdelingen, og nu skal endnu et kapitel skrives, denne gang som en del af direktionen i Lidl Danmark. Det er en udfordring, som Anders Frydendal ser meget frem til.

"Jeg glæder mig til jobbet som salgsdirektør i Lidl Danmark. Jobbet som salgsdirektør har været et attraktivt mål for mig, siden jeg begyndte i Lidl Danmark tilbage i 2004. De danske kunder er kvalitetsbevidste og sætter den gode indkøbsoplevelse højt, så det ser jeg frem til fortsat at give dem i alle vores Lidl-butikker”, fortæller Anders Frydendahl.

Lidl Danmarks administrerende direktør, Dirk Fust, ser frem til samarbejdet og fortæller, at Anders Frydendahl kommer til at fortsætte samme gode linje, som Marcus Gustafsson har lagt de seneste år.

”Marcus Gustafsson har igennem de seneste seks år været en værdsat kollega og har som salgsdirektør i Lidl Danmark ydet en stor indsats. Anders Frydendahl har et indgående kendskab til det danske dagligvaremarked, som han kender fra A til Z, og han har med stillinger som blandt andet salgschef og regionsdirektør i bagagen stor erfaring med at styre driften af butikker og logistikcenter. Det er kompetencer, som i høj grad kan hjælpe med at drive Lidl Danmark til næste trin i vores udvikling”, siger Dirk Fust.

Billeder

Anders Frydendahl tiltræder som Lidl Danmarks nye salgsdirektør d. 1. september 2020
Anders Frydendahl tiltræder som Lidl Danmarks nye salgsdirektør d. 1. september 2020
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

Om Lidl:

  • 29. september 2005 åbnede Lidl de første 13 danske butikker og har i dag 126 dagligvarebutikker og mere end 3.000 medarbejdere i Danmark.
  • Lidl er repræsenteret i 32 lande rundt om i verden og driver i øjeblikket omkring 10.800 butikker og mere end 160 distributionscentre i 31 lande verden over.
  • Du kan læse Lidls nyeste profilbrochure her.

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Vigtig kundeinformation: Lidl og Hoyer Handel GmbH tilbagekalder ”Silvercrest” håndstøvsuger pga. risiko for brand24.9.2020 16:00:00 CESTPressemeddelelse

Lidl og Hoyer Handel GmbH tilbagekalder produktet ”Håndstøvsuger SHAZ 22.2 D5” af mærket ”Silvercrest” inklusive den medfølgende oplader (IAN 339791_1910). Ved enkelte produkter er der konstateret risiko for brand ved opladning og brug af produktet. Lidl og Hoyer Handel GmbH opfordrer derfor alle kunder til at undlade at oplade og/eller bruge produktet. Lidl og Hoyer Handel GmbH anbefaler, at produktet kasseres eller leveres tilbage til nærmeste Lidl-butik, hvor pengene returneres, også uden fremvisning af bon. Produktet er blevet solgt i Lidl-butikker landet over fra den 20.09.2020. Det kan ikke længere købes i butikkerne. Lidl og Hoyer Handel GmbH beklager de gener, som dette måtte medføre

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum