Mindshare

Anders Christiansen starter Mindshare op i Vest og bliver ny Business Partner.

Del

Fra 1. marts åbner Mindshare dørene op for deres nye kontor i Århus og dermed for en ekspansion i vest. Anders Christiansen, som er tidligere digital chef og strategisk direktør i envision og team director i Dentsu er blevet valgt som første medarbejder i det jyske.

Mens størstedelen af branchen taler om krise, corona og nedskæringer, har Mindshare i al stilhed forberedt en længe ventet offensiv i vest. En offensiv, der nu lanceres med den stille ambition at gøre sig bemærket. Ikke bare i Jylland, men gerne i hele landet. 

”Efter det bedste år nogensinde for Mindshare kunne det virke oplagt at starte et klassisk bureau op i Århus. Men hvorfor gå tilbage, når vi har muligheden for at bevæge os fremad? Derfor lancerer vi nu vores bud på fremtidens bureau. Et konsulentstyret integreret bureau, som har fokus indenfor PR, reklame, medier og strategi.” siger Nordic CEO i Mindshare, Martin Ove Rasmussen. 

Anders Christiansen, der er tidligere Strategic Director på envision, Client Director hos dentsu og senest har været brandingkonsulent under eget navn, bliver Head of Mindshare Vest og Business Partner med opgaven at bygge bureauet op fra bunden. 

”Martin har givet mig nogle meget simple mål og har samtidigt givet mig friheden til selv at bestemme, hvordan jeg når dem. Det er en mulighed, jeg ikke har kunnet sige nej til. Og som jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med.”, siger Anders Christiansen.

Nøgleord

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Mindshare

Mindshare
Mindshare
Holmbladsgade 133
2300 København S

33 46 44 41

Følg pressemeddelelser fra Mindshare

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mindshare

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum