Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen i Svendborg: Ny kunderådgiver i Svendborg fokuserer på den personlige relation og det gode købmandskab.

Del

28-årige Steffan Hedemand Fuchs er nyansat kunderådgiver i Andelskassen i Svendborg. Her vil hans fokus være på højt serviceniveau og godt købmandskab, og han vil gå langt for at hjælpe og rådgive kunderne til, hvordan de bedst muligt opnår deres drømme.

”Jeg kan godt lide at opbygge og pleje personlige relationer, snakke med nye mennesker og danne netværk. Samtidig har jeg et kæmpe servicegen og er drevet af købmandskab, så har den enkelte kunde en drøm, jeg kan hjælpe med at få til at gå i opfyldelse, så går jeg gerne langt for, at det lykkes,” fortæller Steffan.

Et godt købmandskab og at yde et højt serviceniveau har Steffan god erfaring med allerede. Han har nemlig tidligere arbejdet som købmand og været souschef i SuperBrugsen Strib. Men drømmen om at arbejde inden for banksektoren trak alligevel mere i Steffan, og for tre år siden kontaktede han derfor Rise Flemløse Sparekasse. Her blev han tilbudt en elevstilling i filialen i Flemløse, hvorfra han blev udlært i 2020.

”Da jeg gik i 9. klasse, fik jeg mulighed for at snuse til bankverdenen gennem et job som piccolo i Sparekassen Faaborgs filial i Assens. Her oplevede jeg, hvordan de forskellige rådgivere rådgav og servicerede kunderne, og det inspirerede mig til min karrierevej,” siger Steffan.

Ved Andelskassen i Svendborg glæder Steffan sig til at tage imod nye kunder og servicere de eksisterende.

”Jeg glæder mig til at lære kunderne at kende og fortsætte den spændende rejse, vi er på her i Andelskassen. Jeg vil gerne gøre en forskel, og det er vigtigt for at mig at gøre tingene forståelige for mine kunder og sige tingene, som de er. Og så synes jeg, det er fedt at kunne hjælpe kunder og fremlægge muligheder, de ikke har tænkt på,” siger Steffan.

Steffan bor i Odense sammen med sin kæreste. I fritiden er han ofte sammen med familie og venner, nyder at lave god mad, dyrke fitness samt spille squash i ny og næ.

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 19 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum