Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen henter ny kommunikations- og marketingchef fra kulturens verden

Del

Andelskassen har ansat den 43-årige journalist Gorm Ruge, der kommer fra en tilsvarende stilling i Den Gamle By i Aarhus.

Kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge
Kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge

Det er et skift tilbage til finansverdenen for Andelskassens nye kommunikations- og marketingchef, Gorm Ruge. Tidligere har han nemlig arbejdet med kommunikation, marketing, it-udvikling og ledelse i Jyske Bank i Silkeborg. De seneste to år har han arbejdet i kulturens verden, hvor han har været kommunikations- og marketingchef i Den Gamle By.

”Jeg har haft to meget spændende år på landets bedste, sjoveste og mest lærerige museum. Men nu venter nye udfordringer, og jeg ser frem til at være med til at sætte Andelskassen på landkortet og i folks bevidsthed”, fortæller Gorm Ruge.

Han er fascineret af den udvikling, som banken har været i de senere år.

”Andelskassen er en bank med rødder helt tilbage til stiftelsen af den første danske andelskasse i 1915. Banken har været gennem nogle rigtig hårde år efter finanskrisen, men efter en kæmpe, årelang indsats fra medarbejderne kunne banken for nyligt levere et bundsolidt regnskab, der forrenter egenkapitalen med 22,1%, hvilket er noget af det bedste i sektoren”, fortæller Gorm Ruge.

I Andelskassen får han ansvaret for bankens interne og eksterne kommunikation og markedsføring.

Gorm Ruge er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Fritiden tilbringer han sammen med sin kone og deres to børn i hjemmet i Brabrand - helst i køkkenet, hvor han stresser af ved kødgryderne, altid uden opskrift. I flere år har han også været frivillig og siddet i bestyrelsen af Red Barnet Aarhus.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge på telefon 87 99 30 33 eller pr. mail rug@andelskassen.dk.

Billeder

Kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge
Kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Om Andelskassen 

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen - er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 16 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Andelskassen er en solid bank, der for nyligt kunne aflevere et årsregnskab med de bedste økonomiske resultater i bankens mere end 100-årige historie.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum