Danske Spil A/S

Alt eller intet for SønderjyskE mod AGF: odds peger på én sejrherre – oddssætteren en anden

Del

Sønderjyske skal kæmpe for overlevelse, når der fløjtes op til drama i Aarhus søndag. Det bliver ifølge Danske Spils ekspert udslagsgivende for resultatet.

Der lægges op til et brag mellem to hold, som begge har hængt gevaldigt i bremsen, når SønderjyskE søndag aften gæster Ceres Park. AGF og SønderjyskE er mere jævnbyrdige end set længe – men det ene hold har langt mere på spil end det andet. Sønderjyderne er således piskede til en sejr, hvis de vil bevare håbet om endnu en sæson i den bedste, danske række. Kampens vitale betydning for det ene hold afspejler sig også i Danske Spils odds på kampen.

”Det er sidste udkald for SønderjyskE, som i den grad har ryggen mod muren. Til gengæld har de mere momentum end AGF, som har tabt deres seneste fire kampe. På den anden side må aarhusianerne have lidt mere benzin i tanken på søndag, da de ikke netop har spillet en pokalsemifinale, hvilket modstanderen har. Det, iblandet at AGF på papiret er stærkere spiller for spiller, gør, at AGF er favoritter,” siger Mathias Reimer Larsen, som er oddssætter hos Danske Spil.

Eksperten tipper 1-2
Omvendt afspejles det faktum, at SønderjyskE SKAL vinde, i oddset, hvor de giver odds 3,65 (ca. 27% sandsynlighed) for en sejr, mens AGF som favoritter har odds 2,00.

Der er dermed som vanligt lagt op til, at AGF er favoritter, men ser man på odds over tid, er holdene mere jævnbyrdige, end de har været i årevis. Ser man på de sidste tre kampe mellem de to klubber, som er spillet i Aarhus, så har AGF’s odds til at vinde været hhv. 1,48 (27/10-2021 pokalen), 1,70 (27/9-2021 Superliga) og 1,90 (21/2-2021 Superliga).

Stærkt presset vil Danske Spils ekspert også gerne give et helt personligt bud på resultatet af kampen.

”Jeg tror personligt, den ender 1-2, fordi kampens vitale betydning vil give SønderjyskE lige netop det rygstød, der skal til for at kæmpe en sejr hjem. Sådan en kamp er et mentalt spil og jeg tror, den vil blive afgjort i hovederne på de 22 spillere, der løber på banen – og her har jeg mest fidus til underdogs”, siger Mathias Reimer Larsen.

Kampen mellem AGF og SønderjyskE fløjtes i gang søndag aften kl. 20.00.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum