ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand Pension giver markedets højeste depotrente for niende år i træk

Del

Alm. Brand Liv og Pension tilbyder kunder med pensionsopsparingen i gennemsnitsrente en depotrente på 3 procent i 2022. Det er dermed den højeste depotrente i markedet igen i år.

Det er niende år i træk, at Alm. Brand Liv og Pension tilbyder nye kunder den højeste depotrente blandt landets kommercielle selskaber. Renten er således fastsat til 3 pct. fra starten af 2022, hvilket er samme høje niveau som i 2021.

Coronapandemien skaber fortsat usikkerhed i den globale økonomi, og Alm. Brand glæder sig derfor over at kunne tilbyde danskerne et produkt, der giver ro om pensionsopsparingen.

”Vi glæder os over at kunne tilbyde et stærkt gennemsnitsrenteprodukt, der giver kunderne ro i maven i en usikker tid. For niende år i træk tilbyder Alm. Brand Pension en høj depotrente, som et resultat af de pæne afkast, vi har skabt i de forgangne år. Og i en tid, hvor mange betaler for at have penge stående i banken, så er 3 pct. i depotrente meget attraktivt,” siger Claude Reffs, pensionsdirektør i Alm. Brand Pension.

Økonomisk tryghed
Depotrenten knytter sig til gennemsnitsrenteproduktet, som mange danskere har valgt som en del af deres pensionsordning.

”Kunderne får altså både en flot depotrente og sikkerhed for deres pensionsopsparing. Vi giver et pænt afkast, så kunderne har en økonomisk tryghed gennem deres pensionisttilværelse, og så deres pensionsopsparing ikke går i stå,” siger Claude Reffs.

Med en depotrente på 3 pct. vil en pensionsopsparing på en million kroner på ét år blive forrentet med 30.000 kr. før pensionsafkastsskat. Den markedsledende rente er et resultat af pensionsselskabets bonusgrad, som er blandt landets højeste. Bonusgraden kan betegnes som den sikkerhedsbuffer, selskabet har til at stå imod dårlige tider på finansmarkederne.

Tilbage i oktober solgte Alm. Brand sit pensionsselskab, Alm. Brand Liv og Pension, til Nordic I&P. Forudsat myndighederne godkender handlen, overtager de nye ejere af Alm. Brand Liv og Pension et solidt pensionsselskab, der har leveret markedets bedste depotrente til kunderne gennem en længere årrække. Parterne har indgået en distributionsaftale, som betyder, at Alm. Brand fortsat kan tilbyde pension med gennemsnitsrente til sine kunder.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum