ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand indgår partnerskab med Atlantis Rejser

Del

Et nyt partnerskab mellem Alm. Brand og Atlantis Rejser gør det nemt for kunden at købe alt til rejsen online på én gang. Alm. Brand bygger således videre på erfaringer med andre lignende partnerskaber.

Når kunder fremover køber rejser hos Atlantis Rejser, vil de blive tilbudt at supplere deres køb med en rejseforsikring hos Alm. Brand. Det betyder, at kunderne kan klare hele deres indkøb til rejsen på én og samme tid.

-          Vi er dér, hvor det er relevant for kunderne og gør det nemt for dem at sikre sig, at alt omkring rejsen er ordnet i én handling, når rejsen bliver bestilt, siger Mikael Hvolgaard, der er koncerndirektør for Privat i Alm. Brand.

Gavn af tidligere erfaringer
Samtidig har Alm. Brand inden for få år gjort sig en række erfaringer med andre integrerede partnerskaber som bl.a. Volkswagen Semler Finans Danmark og Sydbank.

Forventningen er, at partnerskaber som disse skal bidrage til Alm. Brands vækst inden for privatkundeforretningen de kommende år.

-          Vi er blevet klogere på, hvordan danskerne foretrækker at tale og tænke forsikring på de digitale platforme, der er fundamentet i vores nye partnerskaber. Glade kunder er alfa og omega for os, og de digitale løsninger giver os mulighed for at være tæt på kunderne – også når de bestiller en rejse sent om aftenen og vil have forsikringen klaret med det samme, siger Mikael Hvolgaard.

Partnerskabet med Atlantis Rejser er baseret på et digitalt flow, som Alm. Brand har bygget til kunderne, og løsningen er bygget for at gøreAlm. Brand tilgængelig i de situationer, hvor det er mest relevant for kunden.

For Atlantis Rejser betyder partnerskabet, at kunden får en ekstra god oplevelse, når han eller hun bestiller en rejse, fordi der er tænkt på det hele på forhånd.

-          Det skal være nemt for kunden at bestille sin rejse og få alt klaret på én gang. Så når vi tilbyder Alm. Brands rejseforsikring i samme flow, som kunden booker sin rejse, bliver det ikke lettere, siger Jan Lockhart, der er Chief Commercial Officer i Atlantis Rejser, og fortsætter:

-          Vi har valgt Alm. Brand som partner, fordi de allerede har erfaring med digitale løsninger og gode kundeoplevelser, og det passer som fod i hose med vores strategi. Derudover er det en forsikringspartner, der kan levere mere end bare rejseforsikring, hvis vores kunder skulle være interesserede i det.

Alm. Brands rejseforsikring er markedets bedste rejseforsikring med omfattende covid-19-relateret dækning. Det betyder, at Alm. Brand dækker tabet, hvis rejsen bliver aflyst eller ødelagt, fordi du enten selv er syg, landet lukker for indrejse, eller Udenrigsministeriet fraråder, at man tager til den pågældende destination.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand Groups nye organisation er på plads16.6.2022 12:05:21 CEST | Pressemeddelelse

Den nye organisation i den sammenlagte Alm. Brand Group er nu på plads. Primo maj blev Alm. Brand Groups nye, fælles koncernledelse og den overordnede organisation præsenteret, og i dag er sammenlægningen af Alm. Brand og Codan til en fælles organisation gennemført. I forbindelse med sammenlægningen nedlægges i alt omkring 130 stillinger som følge af bortfald af dobbeltfunktioner og stordriftsfordele. Grundet bl.a. tilbageholdenhed med nyansættelser og genbesættelser af stillinger, er antallet af afskedigelser begrænset til omkring 90 medarbejdere. Desværre har vi i dag måtte sige farvel til både dygtige og gode kolleger som følge af sammenlægningen. Det er svært at undgå, når to virksomheder skal smelte sammen til en, og det har været vigtigt for os at skabe hurtig afklaring for alle, siger adm. direktør i Alm. Brand Group, Rasmus Werner Nielsen. Alm. Brand Group tilbyder outplacement-forløb til de berørte kolleger for at hjælpe dem bedst muligt videre. Sammenflytning i København Som

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum