ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand A/S udsteder Restricted Tier 1-kapital (RT1)

Del

I forlængelse af meddelelsen 4. april 2022 udsteder Alm. Brand A/S RT 1-kapital.

Den første offentlige udstedelse af Restricted Tier 1-kapital (RT1) i Alm. Brand A/S er gennemført med stor interesse fra investorernes side. Alm. Brand A/S udsteder dags dato således RT1-kapitalbeviser for 400 mio. kroner med en variabel rente på 3,4% over 3mCIBOR om året.

”Udstedelsen er den sidste del af finansieringsplanen i forbindelse med købet af Codans danske aktiviteter, og det glæder mig, at investorerne også denne gang har vist så stor interesse for vores kapitalbeviser,” siger Andreas Ruben Madsen, CFO i Alm. Brand.

Kapitalbevisernes løbetid er evigtvarende (på engelsk ”perpetual”). Den første mulighed for indfrielse vil som udgangspunkt være 5 år efter udstedelse, og indfrielse kan kun ske efter Alm. Brands valg. Kapitalbeviserne er tildelt en ’BBB-’ rating af Fitch og forventes noteret efter udstedelse. Kapitalbeviserne er primært placeret hos institutionelle investorer i Skandinavien.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum