Aleris hjælper med unikt behandlingstilbud overvægtsramte danskere til et sundere liv

Del
Vægttabsmedicin er på indtog i Danmark, men ingen vægtproblemer er ens, og det kan kræve forskellige indsatser både mentalt og fysisk at opnå et sundt liv med trivsel og velvære. Derfor lancerer den danske sundhedsvirksomhed Aleris sundhedstilbuddet Aleris Balance. Behandlingen tager en holistisk tilgang i en samlet forståelse af krop og sind og omfatter blandt andet mulighed for medicinsk vægttab, overvægtskirurgi, psykologhjælp, ernæringsrådgivning og mentorordninger afhængig af den enkeltes behov.

Den danske sundhedsvirksomhed Aleris lancerer sundhedstilbuddet Aleris Balance. Tilbuddet skal hjælpe danskere, der er ramt af overvægt, med at øge livskvaliteten med større sundhed og bedre balance i livet. Ambitionen er, at tilbuddet skal fremme folkesundheden i Danmark.

Overvægt er en væsentlig trussel mod folkesundheden i Danmark. 53% af danskere over 16 år er ramt af overvægt eller svær overvægt. Undersøgelser indikerer markant overdødelighed, når overvægtsramte pådrager sig andre sygdomme. Hele 13 cancertyper kan relateres direkte til overvægt, og overvægt ledsages af flere følgesygdomme.

 ”Aleris har i mange år været førende inden for kirurgisk behandling af svær overvægt i Danmark, men vi ser et stort behov for at hjælpe danskerne tidligere i forløbet. Derfor lancerer vi, som de første i Danmark, et unikt behandlingstilbud, hvor vi har samlet alle de stærkeste kræfter og sundhedsindsatser, så vi bedst muligt kan hjælpe de mennesker, der er ramt af overvægt, med at opnå det liv, de ønsker sig – et liv i balance – mentalt og fysisk,” siger Michael Gram Kirkegaard, administrerende direktør i Aleris.

Fokus på trivsel og velvære
Aleris Balance tilbyder et skræddersyet, individuelt forløb, der efter behov kombinerer flere forskellige typer af behandlinger og indsatser. Aleris, der er Danmarks førende private sundhedsvirksomhed, huser flere af landets mest erfarne eksperter inden for ernæring, træning og fysisk aktivitet, psykologi, medicinsk og kirurgisk behandling af overvægt, og det er de specialister, man møder i det nye sundhedstilbud. Aleris Balance er det første samlede behandlingsforløb i Danmark med fokus på varige vægttab.

Målet med behandlingsforløbet hos Aleris er at øge trivslen mere end at opnå en idealvægt. Det handler om at støtte personen til et varigt vægttab, der øger livskvaliteten, giver større sundhed og nedsætter risikoen for følgesygdomme. Aleris’ erfaring er, at klienter oplever trivselsfremgang allerede efter et mindre vægttab, når man behandler krop og sind samtidigt. Aleris Balance er skabt ud fra den viden, og det er det bredeste sundhedstilbud inden for sund vægt og trivsel i Danmark.

Bjarne Lynderup er tilknyttet Aleris Balance som mentor. Han og de andre mentorer skal støtte klienterne, motivere og inspirere ud fra levede erfaringer.

”Jeg har selv levet med svær overvægt i mange år og fik for to år siden en gastric sleeve-operation. Jeg ville gerne have haft det tilbud, som Aleris nu kommer på markedet med. Det er et godt og relevant tilbud, der når hele vejen rundt om vægt og velvære. Det er fantastisk, at Aleris i udviklingen af produktet har lyttet til og inddraget patienterne. Det at blive lyttet til er noget, vi som patienter har efterspurgt i mange år,” siger mentor Bjarne Lynderup.

Individuelt tilrettelagt forløb
Overvægt og svær overvægt er en svær tilstand, som skal behandles individuelt. Derfor begynder et forløb hos Aleris Balance altid med en gratis samtale med en sundhedsfaglig rådgiver, der hjælper med at tilrettelægge et individuelt forløb med de relevante specialister, så det imødegår den enkeltes behov.

”Vi skal hjælpe med at fjerne den overvægt, der forhindrer klienterne i at leve det liv, de drømmer om. Et liv, hvor der plads til bevægelse, leg med børn og børnebørn, og hvor man får ro fra altid at skulle tænke på mad og badevægt, Ambitionen er, at tilbuddet skal fremme folkesundheden i Danmark,” siger Michael Gram Kirkegaard.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information:

Birgitte Hoffmann, Kommunikations- & CSR chef
+45 38170700 Direkte
+45 29687665 Mobil
Birgitte.Hoffmann@aleris.dk

Information om Aleris

AlerisOm Aleris Danmark
Aleris Danmark har 1.500 dygtige og erfarne medarbejdere og specialister inden for mere end 30 specialer og med mere end 30.000 operationer og 250.000 patientbesøg om året er Aleris Danmarks største private sundhedsvirksomhed.

I vores Psykologhus har vi mere end 50 psykologer ansat, som tilbyder online og fremmøde konsultationer.

Vores navn betyder at hele og at nære – og med mere end 20 års erfaring og den nyeste viden, kan vi tilbyde hurtig, effektiv og god behandling på alle vores hospitaler.

www.aleris.dk

Følg pressemeddelelser fra Aleris

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aleris

Psykologens seks råd til coronatrætte danskere10.2.2021 09:15:21 CET | Pressemeddelelse

Psykologer landet over har travlt under coronakrisen, og nu hvor tredje bølge med nye mutationer af covid-19 rammer Danmark, kan fremtiden for mange virke mere usikker end før. Ventetiden kan skabe en følelse af håbløshed, og vores begrænsede sociale kontakt fremkalder, hvad Chefpsykolog Annette Gaard kalder ’social sult’. Hun deler her seks råd til, hvordan man undgår, at coronaisolation udvikler sig til ensomhed.

Nu åbner Aleris-Hamlet for fedmeoperationer i Esbjerg19.11.2020 13:16:57 CET | Pressemeddelelse

Danmarks førende kæde af privathospitaler Aleris-Hamlet åbner nu op for fedmeoperationer på hospitalet i Esbjerg. Det har tidligere kun været muligt på hospitalerne i Aarhus og København, men med den nye udvidelse i Region Syddanmark, vil Aleris-Hamlet kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på fedmeoperationer og øge trygheden og bekvemmeligheden for patienterne, som nu kan blive opereret tæt på hjemmet.