Political Festival of Europe

ALDE-partiet deltager på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe er et nyt Europæisk Folkemøde, der afvikles for første gang den 25.- 28. august 2022 i Mariager. Festivalens mål er at samle borgere og beslutningstagere på tværs af grænser for at styrke den demokratiske samtale. Overordnede temaer, der vil præge folkemødets mange events, omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi. Udover de mange politiske events, er Festivalen også et sted for fest og kulturelle oplevelser.

De mange events på Festivalen er præget af de deltagende organisationer, virksomheder og institutioner fra hele Europa. I lyset af dette, er Political Festival of Europe glad for at kunne annoncere at partiet, ALDE-partiet – ”Alliance of Liberals and Democrats for Europe” deltager på Festivalen. ALDE-partiet deltager med deres egen stadeplads, og følgende medlemmer af partiet deltager i debatprogrammet som speakers:

  • Timmy Dooley, Co-Præsident, ALDE-partiet
  • Ilhan Kyuchyuk, Co-Præsident, ALDE-partiet
  • Henrik Bach Mortensen, Vice-Præsident, ALDE-partiet
  • Daniel Berg, Vice-Præsident, ALDE-partiet

"ALDE-partiet er det førende europæiske parti, der sætter borgerne i centrum af sin politikopbygning. Vi skaber muligheden for at forme Europas fremtid ved at inkorporere visionen for et friere, stærkere og mere demokratisk kontinent.

Vi gør dette gennem vores unikke individuelle engagementsprogrammer (ALDE-partiet er det første europæiske parti, hvor borgere kan tilmelde sig som individuelle medlemmer), adskillige offentlige høringer, indsigt i fremtidige kampagner og meget mere. På Political Festival of Europe lancerer vi i år en endnu stærkere måde, hvorpå borgerne kan blive involveret i europæisk politik. Besøg vores telt for at lære mere!”, siger Mircea Șerdin, ALDE-partiets Community Manager.

"Political Festival of Europe glæder sig over ALDE-partiets deltagelse. Det er dejligt at se så mange politiske partier vil være en del af Festivalen. Deres deltagelse er vigtig for at styrke den demokratiske samtale mellem borgere og beslutningstagere. Vi er også glade for, at partiets formand og næstformændene deltager i debatter om for eksempel bæredygtigt business, EU-politik og små økonomier,” fremhæver Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe.

Se programmet her og følg med i Folkemødets udviklingen og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Den Bosniske Hercegovinske Ambassade deltager på Political Festival of Europe12.8.2022 07:01:00 CEST | Pressemeddelelse

Political Festival of Europe afvikles for første gang den 25.- 28. august 2022 i Mariager. Her vil publikum opleve en lang række af debatter mellem europæiske borgere og beslutningstagere om nogle af de mest presserende spørgsmål. Overordnede temaer, der vil præge folkemødets mange events, omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi.

Gabriel Mvogo, formand for AU-EU Ungdomsorganisationen, deltager på Political Festival of Europe10.8.2022 15:41:49 CEST | Pressemeddelelse

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – afholdes for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Folkemødet er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve de rige og mangfoldige kulturer af Europa.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum