Halsnæs Kommune

Aktivitetshuset Paraplyen tager dig med ud i naturen

Del

Fra starten af april har borgere i Halsnæs over 70 år mulighed for at deltage i forskellige former for gåture, når Paraplyen sætter gang i to nye og COVID-19-venlige aktiviteter.

Mange ældre har i efterhånden lang tid følt sig ensomme og isoleret under COVID-19. Både det kommende forår og de nuværende restriktioner gør, at det nu er muligt for Aktivitetshuset Paraplyen at starte to nye aktiviteter op. Her mødes deltagerne udendørs til forskellige former for gåture og socialt samvær med respekt for restriktionerne.

Fælles for de to aktiviteter er, at de tager udgangspunkt i gåture i naturen, men på hver sin måde. Derudover er begge aktiviteter gratis at deltage i, og ingen af dem kræver, at du er medlem af Paraplyen.

Gåture og kaffe/the

Den ene aktivitet hedder Gåture og kaffe/the. Der oprettes tre hold som hver har maksimalt 10 deltagere. Det ene hold starter deres gåture i Frederiksværk, det andet i Ølsted og det tredje i Hundested.

Tilmeldingen til Gåture og kaffe/the starter mandag den 22. marts klokken 10.00. Du tilmelder dig ved at ringe til Aktivitetshuset Paraplyen på 24 59 32 16.

Klik her for at læse mere om Gåture og kaffe/the. Du kan blandt andet læse om opstartsdatoer, hvilke ugedage, der arrangeres gåture og om, hvad det kræver at deltage og hvad der er godt at medbringe.

Naturlige fortællefællesskaber

Den anden aktivitet hedder Naturlige fortællefællesskaber, som er en mere sanselig måde at nyde naturen på. Her zoomes der ind på, hvilket forhold man kan have til naturen, og hvilke minder, man måske forbinder med den.

Gåturene foregår i to hold, som hver består af maksimalt 10 deltagere. Det enehold starter ved Arresødal i Frederiksværk og det andet foran Melby Overdrev. Holdet i Frederiksværk går ikke lige så langt som holdet på Melby Overdrev.

Tilmeldingen til Naturlige fortællefællesskaber starter mandag den 15. marts klokken 10.00. Du tilmelder dig ved at ringe til Aktivitetshuset paraplyen på 24 59 32 16.

Klik her for at læse mere om de sanselige gåture, som Naturlige fortællefællesskaber byder på. Herunder hvad du skal medbringe, hvordan gåturene mere præcist foregår og hvornår gåturene finder sted.

Begge aktiviteter afvikles naturligvis i tråd med de gældende COVID-19 restriktioner.

Rigtig god tur til alle!

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum