Akademikernes A-kasse

Akademikerprisen: MJT Container vinder midtjysk regionsfinale

Del

MJT Container fra Hadsten skal repræsentere Midtjylland i den landsdækkende konkurrence den 29. november.

MJT Container blev tirsdag den 14. september udvalgt til at repræsentere Midtjylland i finalen af Akademikerprisen 2021.

Virksomheden fungerer som professionel samarbejdspartner inden for containerudlejning og affaldsbehandling. De havde et ønske om større vækst og ansatte derfor den nyuddannede Caroline Nielsen, der er cand.ling.merc., til at styrke deres digitale tilstedeværelse og kommunikation med kunderne.

Caroline har bl.a. skabt synlighed på sociale medier og også sørget for nyt kommunikationsmateriale til eksisterende kunder. I dag oplever virksomheden både en øget tilgang af kunder og mersalgsmuligheder blandt de eksisterende.

Akademikere skaber vækst

Akademikernes A-kasse uddeler en gang om året Akademikerprisen for at hylde de små og mellemstore virksomheder (SMV), som med ansættelsen af akademikere har skabt resultater.

Ifølge Søren Rye Andersen, som er ejer og leder af MJT Container, har akademikeren Caroline netop gjort den forskel, som Akademikerprisen vil sætte fokus på.

”Vi har sat flere ting i gang det sidste år. Vi har fået vores hjemmeside helt op at køre, og vi er lige ved at få vores webshop i søen. Der er ingen tvivl om, at vores kunder nu får endnu mere øje på os, og hvad vi kan,” siger han.

Det har overrasket lederen, hvor meget de har nået på et år – og hvor meget Caroline allerede har betydet for virksomhedens udvikling.

”Vi har knoklet på, men vi skal også gerne nå langt ud. Vi er i en sjov branche, hvor der er stort fokus på os, der arbejder med sortering og genbrug. Så det er simpelthen afgørende, at Caroline har været med til at sætte yderligere fokus på os,” fortæller han.

Læs et længere portræt af regionsvinderen her: https://aka.dk/nyheder/2021/akademikerprisen-2021starkere-forhold-til-nye-og-eksisterende-kunder/ 

Finalen: Prisuddeling i november

Den 29. november bliver det afgjort, hvem der bliver den samlede vinder af Akademikerprisen 2021, når de 4 regionsvindere bliver fejret ved et prisuddelingsarrangement i København.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse
Vester Farimagsgade 13
1606 København V

http://www.aka.dk

Om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse betragter det som deres fornemmeste opgave at hjælpe medlemmerne stærkt videre. Udover at give økonomisk tryghed er a-kassen en afgørende sparringspartner i overgangene i studielivet og arbejdslivet - når man skal lande sit første job som nyuddannet, er mellem jobs eller overvejer at blive selvstændig. A-kassen har det som et erklæret mål at udvikle tilbud og rådgivning, så medlemmerne er rustet til fremtidens arbejdsmarked, hvor mange kommer til at skifte job meget oftere, end man tidligere har gjort.

Følg pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum