Akademikernes A-kasse

Akademikerprisen: Green Instruments vinder nordjysk regionsfinale

Del

Virksomheden Green Instruments fra Brønderslev skal repræsentere Nordjylland i den landsdækkende konkurrence den 29. november.

Green Instruments blev mandag den 13. september udvalgt til at repræsentere Nordjylland i finalen af Akademikerprisen 2021.

Green Instruments udvikler avanceret måleindustri, der kan bruges til overvågning og beskyttelse af bl.a. boreplatforme. De har et tæt samarbejde med især maskinmesteruddannelsen i Frederikshavn, som sørger for, at der hele tiden kommer nye talenter til. En af dem er Jakob Brøns, hvis grundlæggende idé allerede i hans bacheloropgave har gjort virksomheden markedsledende.

Akademikere skaber vækst

Akademikernes A-kasse uddeler en gang om året Akademikerprisen for at hylde de små og mellemstore virksomheder (SMV), som med ansættelsen af akademikere har skabt resultater.

”De folk, vi har ansat har gjort en forskel. De har løftet en smedevirksomhed op til en industriel virksomhed. Vi er gået fra 12 personer til nu at være 75,” siger René Christensen, som er salgsdirektør i virksomheden.

Han mener, at sejren i regionsfinalen af Akademikerprisen kan få betydning i forhold til at rekruttere nye medarbejdere til virksomheden.

”Jeg plejer at sige, at Nordjylland er Danmarks kraftcenter inden for det maritime. Vi vil gerne have, at folk får lyst til at søge hertil. Det er vigtigt, at akademikere kigger på job uden for de store byer. Der er masser af muligheder,” siger han.

Læs et længere portræt af regionsvinderen her: https://aka.dk/nyheder/2021/akademikerprisen-2021-kombinationen-af-teoretisk-og-mekanisk-forstaelse-bringes-i-spil/ 

Finalen: Prisuddeling i november

Den 29. november bliver det afgjort, hvem der bliver den samlede vinder af Akademikerprisen 2021, når de 4 regionsvindere bliver fejret ved et prisuddelingsarrangement i København. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse
Vester Farimagsgade 13
1606 København V

http://www.aka.dk

Om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse betragter det som deres fornemmeste opgave at hjælpe medlemmerne stærkt videre. Udover at give økonomisk tryghed er a-kassen en afgørende sparringspartner i overgangene i studielivet og arbejdslivet - når man skal lande sit første job som nyuddannet, er mellem jobs eller overvejer at blive selvstændig. A-kassen har det som et erklæret mål at udvikle tilbud og rådgivning, så medlemmerne er rustet til fremtidens arbejdsmarked, hvor mange kommer til at skifte job meget oftere, end man tidligere har gjort.

Følg pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum