Danske Spil A/S

AGF og Randers FC skabte glæde for kræftsyge børn i Skejby

Del

På fredag er det FodboldtrøjeFredag, Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag, og i den anledning overraskede Superligaspillere i går børn på børnekræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Der blev taget selfies med Superligastjernerne og skrevet bunker af autografer på fodboldtrøjer i går på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Her tog børn fra børnekræftafdelingen og Patrick Mortensen fra AGF og Tobias Klysner fra Randers FC nemlig forskud på årets FodboldtrøjeFredag, som løber af stablen fredag d. 4. marts. AGFs anfører havde en god dag med børnene:

- Det her er noget af det største, man kan gøre som fodboldspiller, og som forbillede for nogle børn – jeg husker tit, da jeg var lille, og havde nogen at se op til, og nu står man i en situation, hvor man selv kan give lidt tilbage. Det er for mig at se det noget af det største. Jeg havde en fantastisk dag, og jeg håber, at børnene elskede det, det virkede i hver fald sådan. Så det er helt sikker godt givet ud, siger Patrick Mortensen.

FodboldtrøjeFredag er kommet for at blive
FodboldtrøjeFredag i Danmark er skabt i samarbejde mellem Danske Spil og Børnecancerfonden, og alle donationer går ubeskåret til Børnecancerfonden. I år et det tredje gang, at det nationale, godgørende event afholdes, og det er besluttet, at det bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, som ligger fast den første fredag i marts.

- Det ligger i Danske Spils DNA at være både til glæde og til gavn, og dette initiativ er en god kombination af de to ting. Vi vil gerne skabe et fællesskab omkring glæden ved fodbold og samtidig støtte et godt formål. Vi har i Danske Spil selv haft rigtig gode oplevelser med at holde FodboldtrøjeFredag i virksomheden. Det er en god og sjov måde at være sammen på som kollegaer og samtidig støtte et godt formål. Så vi håber, at andre fodboldfans og virksomheder vil være med på fredag og gøre det til en tradition fremover, siger Jens Nielsen, der er sportspilschef i Danske Spil og initiativtager til FodboldtrøjeFredag.

Penge til oplysning, støtte og forskning
Hos Børnecancerfonden er man glad for initiativet, der spreder glæde hos kræftsyge børn, samtidig med at det rejser penge til forskning i børnekræft, oplysning og støtte til familier, hvor børnene er syge af kræft.

- Sikke en fodboldglæde, der har været på børnekræftafdelingen i Skejby. . En særlig tak til Tobias Klysner og Patrick Mortensen fra Randers og AGF, der tog turen for at glæde de indlagte børn, som med ét er blevet trukket ud af den kendte hverdag og fællesskabet med alle vennerne. Der er jo en helt særlig grund til, at spillerne tropper op i dag. Først og fremmest for at glæde børnene, og så fordi, det på fredag er FodboldtrøjeFredag. Jeg har fundet min rød-hvide landsholdstrøje frem, som jeg glæder mig til at tilbringe en hel dag i for at vise min støtte til børn med kræft. Jeg håber, at hele fodbold-Danmark har fundet deres yndlings fodboldtrøje frem, og er klar til en farverig og festlig dag i den gode sags tjeneste, siger direktør i Børnecancerfonden, Marianne Benzon Nielsen.

Sådan deltager du i FodboldtrøjeFredag
FodboldtrøjeFredag går kort fortalt ud på, at du tager din yndlingsfodboldtrøje på netop den dag og tager en selfie eller et billede med dig og dine venner/kollegaer i fodboldtrøjerne. Del billedet på SoMe og vis, at du støtter op om sagen. Donér derefter et beløb, fx 50 kr., til Børnecancerfondens arbejde på MobilePay 201717.

Læs mere på FodboldtrøjeFredags hjemmeside: https://fodboldtroejefredag.dk/.

Kontakt
Danske Spil Presse, 3085 1785.

Børnecancerfondens presseansvarlige, Sara Pihl Hansen, 3029 9274

Kontakter

PresseafdelingenKontakt vores presseafdeling

Ring til vores pressetelefon for mere information eller flere kommentarer på tlf.: 3085 1785

Tlf:30851785misp@danskespil.dk

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum