Ishøj Kommune

Aftenmatiné med duoen Shu-Bi-For-Sjov

Del

I samarbejde med foreningen Ældre i Bevægelse byder Kulturium Musikteater i Ishøj indenfor til en hyggelig aften med både mad, musik og dans den 18. november fra kl. 18

Er du vild med Shubidua? Så bør du ikke gå glip af denne aften med Claus Petersen og Michael Staun, som udgør duoen Shu-Bi-For-Sjov. Claus imponerer med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens. Humøret og musikaliteten hos denne duo lægger bestemt op til en festlig og hyggelig aften.

Få god mad inden festen

Inden det går løs på scenen og på dansegulvet, kan du nyde en god dansk ret valgt med omhu af aftenens værter fra foreningen Ældre i Bevægelse. Og i baren kan du forsyne dig med drikkevarer til rimelige priser. Dørene åbner kl. 17.30, middag serveres fra kl. 18, og når klokken nærmer sig 19.30 starter festen på scenen.

I salen får publikum rig lejlighed til at danse, synge, nynne eller grine med på alle de store Shu-Bi-Dua-hits

Billetter kan købes hos Kulturium

Hele herligheden koster kun 220 kr. inkl. mad. Medlemmer med såvel sølv- som guldkort og medlemmer af Ældre i Bevægelse kan opnå den velkendte rabat på 20%.

Billetterne sælges på kulturium.dk og i musikteatrets billetsalg.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum