Halsnæs Kommune

Ændringer på vej på St. Karlsmindevej og Frederiksværkvej

Del

Tiden er nu kommet til, at trafiksaneringen af Frederiksværkvej og St. Karlsmindevej i Hundested går i gang.

Nærmere bestemt består trafiksaneringen af, at der anlægges indsnævringer med bump på St. Karlsmindevej, mens der vil blive etableret hævede flader på Frederiksværkvej i Lynæs.

Entreprenøren starter anlægsarbejdet op i løbet af de kommende uger. Det forventes, at der startes med indsnævringerne på St. Karlsmindevej i den østlige ende, hvorefter der arbejdes mod vest. Efterfølgende vil de hævede flader på Frederiksværkvej blive etableret.

Ned med farten – op med sikkerheden!

Formålet med trafiksaneringen på både St. Karlsmindevej og Frederiksværk er at skabe bedre forhold for de bløde trafikanter. Det sker ved at sænke hastighedsgrænsen til 40 km/t på begge strækninger. Samtidig bliver det mere sikkert at krydse Frederiksværk på de hævede flader.

Arbejdet på begge strækninger forventes afsluttet i maj 2022, hvis ikke vintervejret driller for meget de kommende måneder. Det kan ikke undgås, at arbejdet med trafiksaneringen giver lidt gener de næste 5-6 måneder. Vi håber, de berørte vil bære over med det og glæde sig til det endelige resultat.

Entreprenøren vil informere de direkte naboer om, hvordan, hvornår og hvor længe arbejdet vil påvirke dem.

Du kan læse mere om projektet her. Denne side vil også løbende blive opdateret, hvis der sker ændringer i projektet. 

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!