Danske Spil A/S

Ældre mand skraber sig til 1,2 millioner – hele gevinsten går til familien

Del

Barnebarnet skal forkæles med 5.000 kroner hver måned i de næste 10 år.

Forestil dig, at der i hver eneste måned i de kommende 10 år vil tikke 10.000 ekstra kroner ind på din bankkonto.

For en ældre mand fra Køge Kommune er det ikke længere noget, han behøver at forestille sig. Fornylig skrabede han sig via Mega Quick nemlig til en gevinst, der om 10 år lander på 1,2 millioner kroner.

-Jeg sad og skrabede mit skrabelod og så, at jeg havde vundet 10.000 kr. hver måned i 10 år. Så skyndte jeg mig ned for at få det verificeret i kiosken, forklarer den glade vinder.

Han har valgt at være anonym, men vil gerne fortælle Danske Spil, hvordan pengene skal bruges. 

-Jeg er godt oppe i alderen, så jeg har ikke behov for det store. Så mit barnebarn, der er studerende, får 5.000 kroner hver måned, og så investerer jeg resten i nogle aktier til familien.

Har vundet 10.000 kroner tidligere

Det er ikke første gang, at vinderen har skrabeheldet med sig.

-Det er ikke særlig længe siden, at jeg købte et andet skrabelod, endda i den samme kiosk. Der vandt jeg 10.000 kroner, så jeg er meget heldig for tiden, griner vinderen.

Begge skrabelodder blev købt hos Torvekiosken i Køge, som formentlig vil få besøg af vinderen igen, selv om han nu har ramt den store gevinst.

-Jeg kommer da helt sikkert til at købe et par skrabelodder en gang imellem. Det er jo hyggeligt at sidde og skrabe og se, om man kan vinde noget.

I Mega Quick, som er et af de mest populære skrabelodder hos Danske Spil, har man fire chancer for at vinde. To af chancerne er klassiske skrabelodsfelter, hvor man skal skrabe tre ens symboler eller beløb i det samme felt.

I de to øvrige felter kan man skrabe sig til en ekstra månedsløn i enten 7, 9, 10 eller 13 måneder.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum