Vækstfonden

Adm. direktør i Vækstfonden Rolf Kjærgaard fratræder

Del

I forbindelse med etableringen af Danmarks Eksport- og Investeringsfond 1. januar 2023 har direktør i Vækstfonden Rolf Kjærgaard meddelt, at han ønsker at fratræde.

Rolf Kjærgaard udtaler:

”Jeg har besluttet, at tiden er kommet for mig til at gå videre med noget nyt. Gennem alle årene har det fyldt mig med stolthed at være med til at bringe Vækstfonden frem til, hvor den er i dag. Og med det, bidrage til at udvikle økosystemet for innovation og vækstkapital i Danmark. Jeg har nydt at samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, de mange virksomheder som Vækstfonden er med i og det store netværk af partnere, som er skabt rundt om fonden. Vores mission har været at gøre en forskel, og det synes jeg, at vi i fællesskab har gjort. Nu bliver Vækstfonden en del af Danmarks Eksport- og Investeringsfond, som jeg håber vil fortsætte med at understøtte den innovationskraft, som iværksætterne og SMV'erne rundt om i landet udgør”.

Bestyrelsesforperson i Vækstfonden Camilla Ley Valentin udtaler:

”Jeg har taget Rolfs beslutning til efterretning og vil gerne takke Rolf for hans mangeårige indsats med udvikling af Vækstfonden og gode vækstvilkår for startups og små- og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Jeg ønsker Rolf alt muligt held og lykke med det næste skridt i hans karriere”.

Rolf Kjærgaard har sidste arbejdsdag den 10. oktober, og finansdirektør Jacob Hübertz udnævnes til midlertidig CEO.

Kontakter

Billeder

Information om Vækstfonden

Vækstfonden
Vækstfonden
Strandvejen 104B
2900 Hellerup

35 29 86 00http://www.vf.dk/

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som arbejder for at styrke danske virksomheders adgang til risikovillig kapital, så de kan skabe ny innovation, vækst og arbejdspladser. I tætte partnerskaber med banker og private investorer fra ind- og udland finansierer Vækstfonden virksomheder i alle brancher over hele landet. Og fonden kan være med hele vejen - fra virksomhedens spæde start, gennem høj vækst, til rejsen ud på de globale markeder og børsnoteringer. Siden 1992 har Vækstfonden medfinansieret vækst i over 10.000 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 38 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra Vækstfonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vækstfonden

Tre statslige fonde bliver til én: Nyudpeget bestyrelse for Danmarks Eksport- og Investeringsfond bydes velkommen27.8.2022 13:22:54 CEST | Pressemeddelelse

Erhvervsminister Simon Kollerup har udpeget en bestyrelse for Danmarks Eksport- og Investeringsfond, der er en sammenlægning af EKF Danmarks Eksportkredit, Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond. Direktørerne i de tre nuværende fonde byder bestyrelsen velkommen og ser frem til samarbejdet om at gøre Danmark rigere og verden grønnere.

Vækstfonden i europæisk investeringssamarbejde: Vi skal fastholde store vækstvirksomheder4.4.2022 15:25:56 CEST | Pressemeddelelse

Kapitalen kommer ofte fra USA eller Asien, når vækstvirksomheder i Danmark og resten af Europa skal vokse sig store. Det skal nyt europæisk investeringssamarbejde ændre på. Sammen med en række søsterfonde har statens finansieringsfond Vækstfonden nu indgået et samarbejde, der skal sikre minimum 3 milliarder euro til udviklingen af europæiske iværksættervirksomheder og venturefonde over de næste 3-5 år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum