Guldborgsund Kommune

Åbningsfest på Kulturfabrikken

Del

Kulturfabrikken åbner dørene til fornyede faciliteter og inviterer til en mini festivaldag fyldt med spændende aktiviteter for børn og unge og deres voksne. Det sker lørdag d. 8. oktober fra kl. 10.00.

Billedet er fra en af Kulturfabrikkens utallige familiekoncerter.
Billedet er fra en af Kulturfabrikkens utallige familiekoncerter.

Kulturfabrikken har været igennem en større ombygning og fået ny hovedindgang, nye aktivitetsrum og nyt kontorområde. Det markeres med en stor åbningsfest.

Dørene åbner klokken 10.00, hvor Ole K. Larsen, formand for Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget, vil holde åbningstalen:

”Kulturfabrikken er et sted, hvor børn og unge kan være kreative og aktive sammen med andre. Der er faciliteter og arrangementer, der tillader, at man kan prøve kræfter med det man er nysgerrig efter at prøve, og man kan vedligeholde sine nuværende interesser. Med ombygningen på plads kan huset fortsat inspirere børn og unge til at dyrke fællesskaber på kryds og tværs.”

Kulturfabrikken byder på sprøde brunch-snacks, lidt godt at drikke og lækker live-lounge musik. Der vil være adskillige kreative workshops, hvor gæster blandet andet kan opleve GuldKantens SkateKlub arrangere skateskole, prøve at klatre med Falster Klatreklub eller høre mere om Guldborgsund Ungdomsråd arbejde.

Det er gratis at være med, og det fulde program for dagen kan ses her.

Ombygningsprojektet

Kulturfabrikken har de sidste 10 år oplevet et stigende antal daglige brugere i forbindelse med vores koncerter, åbent værksted, events og billedkunstundervisning, rygsækforløb for førskolebørn og mange andre aktiviteter. Medarbejdere var spredt på flere adresser, og der var generelt mangel på plads til de mange aktiviteter.

Kulturfabrikken gik undervejs sammen med Brydeklubben Thor om at etablere et fælles parkerings- og udeområde mellem Kulturfabrikken og Brydeklubbens nye brydehal. Med vores ny hovedindgang over for Brydeklubben, er der nu basis for at skabe et meget synligt og fantastisk aktivitetsområde.

I 2018 fik Kulturfabrikken bevilliget anlægsmidler til projektet, og i dag er alle medarbejdere flyttet ind i nye kontorfaciliteter på Kulturfabrikken, den nye hovedindgang er færdig og vi har fået et stort aktivitetsrum som står klar til at danne rammen om et utal af aktiviteter for børn og unge. Det nye udeområde er under etablering. 

Nøgleord

Kontakter

Leder for Kulturfabrikken Mette Lima
Mail: metl@guldborgsund.dk
Mobil: 25180690

Billeder

Billedet er fra en af Kulturfabrikkens utallige familiekoncerter.
Billedet er fra en af Kulturfabrikkens utallige familiekoncerter.
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum