Aabenraa Kommune

Åbent hus før nedrivning af tidligere Rødekro Skole

Del

Aabenraa Kommune inviterer alle interesserede til en sidste tur rundt i den tidligere Rødekro Skole lørdag 14. august, inden skolen nedrives for at gøre plads til det nye hus, hvor dele af Træning & Forebyggelse, HjælpemiddelHuset og Center for Job og Uddannelse flytter sammen.

Mandag 16. august vil nedbrydningsfirmaet begynde arbejdet i forbindelse med nedrivningen af den tidligere Rødekro Skole, da der på grunden skal bygges et helt nyt hus, som skal kunne rumme dele af Træning & Forebyggelse, HjælpemiddelHuset og Center for Job og Uddannelse, der flytter sammen under fælles tag.

Men inden nedrivningsarbejdet starter, så vil det være muligt for alle interesserede at komme ind at se skolen en sidste gang. Det sker lørdag 14. august fra klokken 13.30-15-30, hvor det også vil være muligt at stille spørgsmål på rundturen. Tilmelding er ikke nødvendig, man møder blot op på dagen, hvor borgmester Thomas Andresen vil byde velkommen.

Alle bygningerne på nær den fra 2006 skal nedbrydes og danne plads for det nye byggeri. Den tidligere Rødekro Skole består af en række meget forskelligartede bygninger bygget fra 1903 til cirka 2006. Selve nedbrydningen af de gamle bygninger forventes at være afsluttet til februar 2022.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum