Esbjerg Kommune

ABC Rengøring stopper som leverandør af rengøring i Esbjerg Kommune

Del

Borgere i Esbjerg Kommune, som er bevilget praktisk hjælp, og som hidtil har valgt at bruge ABC Rengøring, får fremover hjælpen leveret af Privatplejen Esbjerg ApS.

ABC Rengøring har fra 1. januar 2022 overdraget deres rengøringsaktiviteter til Privatplejen Esbjerg ApS. De borgere i Esbjerg Kommune, som er bevilget praktisk hjælp, og som indtil nu har fået rengøring fra firmaet ABC Rengøring, vil derfor fremover i stedet få hjælp fra Privatplejen.

- Som kommune er det vores opgave at sikre, at alle de ca. 750 borgere, som er visiteret til praktisk hjælp, og som frem til nu har valgt at bruge den private leverandør ABC Rengøring, fortsat kan få leveret den hjælp, som de er bevilget. Med Privatplejen Esbjergs overtagelse af rengøringsopgaven forventer vi, at de berørte borgere vil mærke så lidt til leverandørskiftet som muligt, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, May-Britt Andrea Andersen.

I praksis bliver ændringen for borgerne nemlig ikke så stor:

- Vi vil bestræbe os på, at det bliver de samme medarbejdere som hidtil, der kommer hos borgerne, og at de vil få den samme hjælp, som de hidtil er visiteret til, siger regionschef i Privatplejen Esbjerg ApS, Maj-Britt Thomsen.

Altid muligt at skifte leverandør

Alle borgere, som er bevilget praktisk hjælp fra kommunen, og som hidtil har fået rengøring fra firmaet ABC Rengøring, får et brev fra kommunen om den nye leverandør af rengøring.

Hvis man som borger ønsker at fortsætte med den nye leverandør, behøver man ikke at gøre noget.

Ønsker man at skifte leverandør af de bevilgede ydelser, er det altid muligt ved at kontakte kommunens Visitation.

Kontakter

May-Britt Andrea Andersen, formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, tlf. 53 10 50 09

Arne Nikolajsen, direktør, Fritid, Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune,
tlf. 23 47 71 28

Maj-Britt Thomsen, regionschef i Privatplejen Esbjerg ApS,
tlf. 25 25 60 01

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Nu kan internationale tilflyttere se frem til at blive betjent lokalt i Esbjerg, når de skal have opholdstilladelse, CPR-nummer eller skattekort10.8.2022 10:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Et mangeårigt ønske fra Esbjerg Kommune og hele Vestjylland er nu gået i opfyldelse. Styrelsen for International Rekruttering og Integration har netop meddelt, at Esbjerg får et internationalt borgerservicecenter (ICS), som kommer til at betjene 7.000 - 10.000 internationale borgere. Centret bliver placeret på Esbjerg Rådhus.

Hunderup Sejstrup lægger sidste hånd på fælles solcelleanlæg3.8.2022 11:48:39 CEST | Pressemeddelelse

Hunderup Sejstrup går med nyt solcelleanlæg forrest i den grønne omstilling. Som det første lokalsamfund indgik landsbyen i 2021 en klimasamarbejdsaftale med Esbjerg Kommune. En aftale, som skal støtte lokalsamfundet i at få realiseret deres klimadrømme og bidrage til kommunens ambition om at blive CO2-neutral i 2030. En af drømmene var et stort, 400 kilowatts solcelleanlæg, og den drøm er nu blevet til virkelighed. Lokale frivillige monterede tirsdag den 2. august de sidste paneler i anlægget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum