Fonden for Entreprenørskab

Aarhusianer kåret som “Årets entreprenante underviser”

Del

Henrik Mariendal Andersen fra VIA University College i Aarhus blev torsdag kåret som ”Årets entreprenante underviser”. Kåringen sker efter indstilling fra hans egne studerende.

I skarp konkurrence med kolleger fra andre videregående uddannelser blev Henrik Mariendal Andersen fra VIA University College i Aarhus torsdag kåret som ”Årets entreprenante underviser”.

Kåringen fandt sted under DM i entreprenørskab, som blev afviklet hos Dansk Erhverv i den gamle Børsbygning i København. Danmarksmesterskabet er kulminationen på undervisningsforløbet Start Up Programme, som finalisterne har fulgt gennem hele skoleåret.

Det er Henrik Mariendal Andersens egne studerende, der har indstillet deres underviser til prisen med følgende begrundelser: ”Han har en stor passion for entreprenørskab og er meget inspirerende og motiverende”, ”Henrik er der altid for os studerende og er klar til at hjælpe uanset hvornår, vi spørger”, ”Han hjælper på mange forskellige måder med vores projekter, heriblandt ved at dele sine kontakter og netværk” og ”Henrik har introduceret os til værktøjer, der inkorporerer bæredygtighed i vores projekter”.

Overrasket prisvinder
Prisvinderen var både glad og helt uforberedt, da han torsdag formiddag modtog den fornemme hæder på scenen.

- Jeg er ret overrasket, for i år har vi kun et hold med i finalen. Jeg vil gerne sige tak til min arbejdsplads VIA og selvfølgelig allermest til de studerende, der gør mit arbejde det hele værd hver eneste dag, sagde han efter prisoverrækkelsen.

Fonden for Entreprenørskab står bag prisen, der har til formål at hylde undervisere, der udvikler deres studerendes innovative kompetencer og giver dem plads til at udvikle deres idéer og lære af udviklingen.

Henrik Mariendal Andersen kan kontaktes på telefon 20744677.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab
Fonden for Entreprenørskab
Ejlskovsgade 3D
5000 Odense C

https://www.ffefonden.dk

Om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab vil inspirere børn og unge og give dem evnen til at tænke og agere entreprenant og innovativt, så de kan lykkes i en global og omskiftelig verden. Det gør Fonden ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Fonden fungerer desuden som nationalt videncenter for opsamling, udvikling og udbredelse af viden om entreprenørskabsundervisning på alle niveauer af uddannelsessystemet

Følg pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum