Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune indfører fartdæmpende foranstaltninger på lystbådehavnene

Del

For at højne sikkerheden for fodgængere, cyklister og andre bilister vil Aabenraa Kommune etablere fartdæmpende foranstaltninger på parkeringspladsen foran lystbådehavnene i Aabenraa.

I løbet af næste uge vil Aabenraa Kommune etablere tre asfaltbump, der skal være med til at standse biler med for høj hastighed på lystbådehavnene i Aabenraa. Desuden bliver der allerede i dag sat markeringsbjælker op mellem parkeringsbåsene, som er mulige at passere med lav hastighed.

- Jeg håber, at vi med de nye foranstaltninger kan få løst problemerne med hasarderet kørsel og for høj hastighed på lystbådehavnene i Aabenraa, siger borgmester Thomas Andresen og fortsætter:

- Det skal være trygt at færdes på lystbådehavnene i Aabenraa om aftenen for både fodgængere, cyklister og andre trafikanter. Jeg tror, at de hastighedsdæmpende tiltag er med til, at folk respekterer behovet for tryghed og reduceret støj på området.

I alt opsættes tre asfaltbump på området, lige som der opsættes omkring 50 markeringsbjælker mellem de eksisterende parkeringsbåse på området. Arbejdet med bump og markeringsbjælker vil blive udført på parkeringsarealet fra nu og i løbet af den næste uge.

Kontakter

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Ingeniør Trafik og Anlæg, Henrik Bützau Hasling, tlf.: 73 76 77 71; e-mail: hbhas@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum