Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune fraråder badning på Sønderhav Badestrand

Del

Et forhøjet bakterietal i analyseprøver på Sønderhav Badestrand betyder, at Aabenraa Kommune fraråder midlertidigt badning på stranden.

Der er indkommet prøver med for høje bakterietal fra Sønderhav Badestrand. Det betyder, at Aabenraa Kommune desværre er nødsaget til at fraråde badning på stranden, og der vil blive sat ”badning frarådes”-skilte op, mens det Blå Flag også vil blive taget ned.

Når der findes overskridelser af bakterietallet, reagerer Aabenraa Kommune så hurtigt som muligt, hvorfor der nu frarådes badning. Der bliver løbende foretaget analyser af badevandet i hele Aabenraa Kommune, og når bakterietallet igen er på et niveau, hvor der kan bades fra Sønderhav Badestrand, så bliver dette meldt ud.

Kontakter

Afdelingsleder Barbara Frenzel, Byg, Natur og Miljø, tlf.: 73 76 70 20; e-mail: bfr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum