Furesø Kommune

84 virksomheder indstillet til prisen for socialt ansvar

Del

63 virksomheder i Furesø Kommune og 21 virksomheder udenfor kommunen var i år indstillet til CSR-prisen. Prisen går til en virksomhed, der har gjort en forskel for ledige furesøborgere på kanten af arbejdsmarkedet. Nu er de 8 nominerede fundet.

Selvom det er været et udfordrende år for mange virksomheder, har der stadig været plads til at gøre en forskel for borgere, der har haft brug for en ekstra chance på arbejdsmarkedet. Det er flot, at det lokale erhvervsliv udviser samfundssind på denne måde, og det håber vi på at kunne synliggøre med prisen”, fortæller formand for Udvalg for beskæftigelse og erhverv, Hasan Yilmaz (A)

Hvem er de nominerede virksomheder

Jobcentret har inviteret repræsentanter fra lokale virksomheder til et Advisory board, som har fået den svære opgave at indsnævre feltet af indstillede virksomheder. Advisory boardet har nu valgt otte virksomheder, som er i spil til prisen. Der er en pris til en virksomhed i Furesø Kommune og en pris til en virksomhed udenfor kommunen.

Advisory boardet har i udvælgelsen set efter de særligt gode historier, der kan inspirere andre virksomheder. Nogle virksomheder er gået rigtig langt for at der er plads til kandidaternes særlige behov fx sproglige eller helbredsmæssige udfordringer. Det er blevet belønnet, da Advisory boardet valgte de nominerede”, fortæller Flemming Sommer, centerchef i Jobcenter Furesø.

De nominerede virksomheder i Furesø Kommune er:

 • Func
 • Ibsen Photonics
 • Mamma Production
 • Rema1000 Jonstrup
 • Stald König

De nominerede udenfor Furesø er:

 • Becher Madsen Service
 • Huset Venture
 • Moduo

Udvalget for beskæftigelse og erhverv vælger de endelige vindere af prisen, som offentliggøres i januar 2021.

Kom og vær med

Hvis du som virksomhed gerne vil være med til at tage et socialt ansvar i 2021, er du velkommen til at kontakte virksomhedskonsulent, Anette Ridder: asri@furesoe.dk tlf. 72 16 53 23 og høre mere om mulighederne.

Kontakt til de nominerede virksomheder

De nominerede virksomheder er indforstået med at blive kontaktet for en kommentar til nomineringen eller for spørgsmål i øvrigt:

De nominerede virksomheder i Furesø Kommune:

De nominerede udenfor Furesø:

 • Becher Madsen Service (Frederikssund) – kontaktperson: Michelle Vive, mobil: 4213 3080, email: michelle@becher-madsen.dk
 • Huset Venture (Ballerup) – kontaktperson: Marina Hoffman,  mobil: 7678 3279, email: marinah@husetventure.dk
 • Moduo (Allerød) - Kontaktperson: Jonas Thomsen, tlf. 27 62 04 53 mail: info@moduo.dk
 

Kontakter

Hasan Yilmaz, formand for Udvalg for beskæftigelse og erhverv, medlem af Økonomiudvalget, hyi@furesoe.dk, tlf.: 2145 0704

Flemming Sommer, centerchef i Jobcenter Furesø, flso@furesoe.dk, tlf.: 7235 5102

Billeder

Download
Vinder af CSR-prisen 2019, Furesøbad
Vinder af CSR-prisen 2019, Furesøbad
Download
Vinder af CSR-prisen 2019, Gørløse Autoimport
Vinder af CSR-prisen 2019, Gørløse Autoimport
Download

Links

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

 

 

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum