Airport Doctor CPH

80.000 test udført hos Airport Doctor - Fornyer samarbejde med SAS

Del

Med over 80.000 Covid-19 relaterede test på flypassagerer har Airport Doctor nået en unik milepæl. Virksomheden takker det danske erhvervsliv og rækker hånden ud til endnu flere kommende samarbejdspartnere som et led i genåbningen af Danmark.

Airport Doctor i Københavns Lufthavn har pr. 1.1 2021 nået en milepæl de færreste lufthavnsklinikker kan prale af. Med over 80.000 udførte Covid-19 relaterede test, har speciallægeklinikken nået et antal den ikke selv havde regnet med.

"Erhvervslivet og ministerierne har været en ualmindelig stor støtte ved at hele tiden kræve den højeste kvalitet som led i at holde Danmarks vitale infrastruktur åbent. Dette kombineret med en speciallægeklinik som vores der har været klar til at udvikle sig i en retning, der viste vejen for mange andre nye aktører" udtaler CEO Behroz Firoozfard.

"Vi kan ikke andet end at takke Roche Diagnostics, Siemens Healthineers, Bosch, PerkinElmer og Bio-Rad laboratories, som hurtigt og gnidningsfrit midt i en pandemi at være tillidsfulde leverandører af både test og laboratorie udstyr.

Han fremfører yderligere, "Airport Doctor har i dag et high-end laboratorium med udstyr og maskineri der kun kan ses på danske hospitaler. Det er noget vi er meget stolte af. Ingen kan tage fra os at vi var først med dette set-up, ideerne omkring test-regimer for rejsende og at vores fortsatte satsninger bæres frem af det behov der eksisterer lige nu".

"Det fortsatte samarbejde med SAS beviser at vores sats var rigtig, og at vi fortsat kan støtte dansk erhvervsliv og lufthavnen som vi har gjort i næsten et år nu".

 

Nøgleord

Billeder

Information om Airport Doctor CPH

Airport Doctor CPH
Airport Doctor CPH
Terminalgade 6, 1.sal, lokale 66
2770 Kastrup

+45 30 412 412http://www.airportdoctor.dk

 

Airport Doctor Teamet består af tværfaglige personalegrupper og specialister der samarbejder for at højne patientsikkerheden.

Vores grundfilosofi er baseret på tryghed, tillid og tilgængelighed.

Følg pressemeddelelser fra Airport Doctor CPH

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Airport Doctor CPH

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum