Danske Spil A/S

69-årig mand vinder en million i Sommer Lotto: ”Nu kan min kone få en ny rollator, hun kan gå med på stranden”

Del

For et ældre ægtepar fra Høje-Taastrup Kommune bliver sommeren ekstra beriget af et nyt hjem, rejser og gåture på stranden.

”Jeg var nede i kiosken for at indløse min kupon. Og så sagde kvinden bag disken, at jeg havde vundet over 5.000 og skulle ringe til Danske Spil. Jeg tænkte fint, så kan jeg måske få råd til en ny cykel," fortæller den nybagte millionær, som ønsker at være anonym.

Da han kom hjem og fortalte sin familie om sin oplevelse i kiosken, ringede hans søn straks til Danske Spil.

”Der går det først op mig, at jeg har vundet en hel million. Jeg har spillet Lotto, siden jeg var ung, men aldrig har jeg vundet mere end et par hundrede kroner”.

Og fejres skulle det, hele to gange.

”Vi fejrede det med, at vi var ude og spise to dage i træk. Livet skal forsødes nu”.

Danmark rundt med ny rollator  
Millionen var som sendt fra himlen. Den landede i pengepungen kun to dage før ægteparret skulle i banken for at låne til en lejlighed.

”Først skal vi flytte fra vores hus og ind i en lejlighed. Pengene kom lige da vi havde brug for dem. Nu kan vi sidde gældfrit i vores nye lejlighed. Så de penge kom lige tilpas”.

Sommeren står for døren, så resten af pengene skal bruges på at forsøde parrets sommer.

”Vi regner med, at når vi er kommet på plads i den nye lejlighed, så skal vi rejse rundt i Danmark. Nu skal vi have en sommer, hvor vi kan komme ud og se noget, efter at have været inde i næsten to år på grund af corona”.

Men før de kan rejse Danmark rundt og se landskabet til fods, skal konen have lidt ekstra støtte.

”Nu kan min kone få en ny rollator, som hun kan gå med på stranden. Man kan få sådan en med rigtig brede dæk. Så kan hun gå med den nede på grusstierne og på brostenene”, slutter den glade vinder fra Høje-Taastrup.

Om Sommer Lotto
I løbet af juni måned fejrer man sommerens komme hos Danske Spil. Det betyder, at der hver lørdag i juni tilfældigt vil blive udtrukket fem nye millionærer blandt alle spillede Lotto rækker – altså 20 nye millionærer i alt, bare fordi det lige om lidt er sommer, og fordi man hos Danske Spil elsker at dele store gevinster ud.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum