Halsnæs Kommune

607.000 kr. til nye visionsprojekter

Del

Byrådet har øget Visionspuljen i 2021. Kommunens foreninger, borgere og erhvervsliv kan søge støtte til projekter, der løfter og udvikler Halsnæs i tråd med Vision 2030.

Turbinehuset er blandt de tidligere modtagere af midler fra Visionspuljen. Foto: Halsnæs Kommune
Turbinehuset er blandt de tidligere modtagere af midler fra Visionspuljen. Foto: Halsnæs Kommune

Visionspuljen har til formål at understøtte nye initiativer, projekter og koncepter, som er nærværende, rå og autentiske. Så har du en idé, der spirer lokalt og kan skabe liv og handling til ordene i kommunens Vision 2030, kan det være en god idé at søge puljemidler.

De ansøgte projekter skal påbegyndes inden et år og være afsluttet senest to år efter for at komme i betragtning.

Byrådet har i år afsat flere penge til Visionspuljen, der i alt er på 607.000 kroner. Ansøgerne opfordres derfor til at benytte lejligheden til også at tænke i store projekter og tværgående samarbejder.

Formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati i Halsnæs Kommune Helle Vibeke Lunderød minder om, at Visionspuljen giver kommunens mange foreninger, erhvervslivet og aktive ildsjæle mulighed for at sætte nye tiltag i værk.

"Klangbunden er vores styrker: fællesskabet, samhørigheden og den særegne natur og kultur. Ønsket er at gøre Halsnæs til et inspirerende og aktivt sted at bo og besøge. Puljen er en mulighed for at skabe oplevelser med naturen og på vandet med kunst, kultur, lokale fællesskaber og håndværk,” siger Helle Vibeke Lunderød og fortsætter:

”I de senere år har vi fået langt flere gode ansøgninger til Visionspuljen, end vi på nogen måde kunne imødekomme, men i de kommende år har puljen fået et flot løft. Der er nu godt 600.000 kr. årligt, som kan støtte de mange fine, meningsfulde og opløftende projekter, som jeg ved, der er derude. Derfor ser jeg frem til at læse årets ansøgninger, så vi sammen kan skabe stærke og gode oplevelser, som kan give udsyn og bedre livskvalitet for os alle.”

Realiser dit projekt - søg Visionspuljen nu

Visionspuljen støtter projekter, der er med til at levendegøre Vision 2030 og gøre Halsnæs til et attraktivt sted at bog og leve.

Vision 2030 tager afsæt i kommunens egne styrker, som inspirerer til at udvikle Halsnæs som et område for rå, nære og autentiske oplevelser.

Ansøgningsfristen er den 22. februar 2021 kl. 12.

Ansøgningerne bliver behandlet i Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati i april, og umiddelbart derefter modtager ansøgerne svar.

Du finder mere information om Visionspuljen og link til ansøgningsskema her: https://halsnaes.dk/fritid/puljer-til-kultur-og-idraet/visionspulje

Har du brug for vejledning eller sparring omkring din ansøgning til Visionspuljen i 2021, kan du kontakte Kultur, Idræt, Demokrati og Erhverv på mail@halsnaes.dk att. KIDE/Visionspulje senest den 9. februar 2021.

Nøgleord

Kontakter

Helle Vibeke Lunderød
Formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati
helu@halsnaes.dk

Torben Møller-Hansen
Leder af Kultur, Idræt, Demokrati og Erhverv
Telefon: 2012 9272
tormh@halsnaes.dk

Billeder

Turbinehuset er blandt de tidligere modtagere af midler fra Visionspuljen. Foto: Halsnæs Kommune
Turbinehuset er blandt de tidligere modtagere af midler fra Visionspuljen. Foto: Halsnæs Kommune
Download

Links

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Undersøgelse sætter fokus på din sundhed5.2.2021 09:41:21 CETPressemeddelelse

Hvordan har du det? Det spørgsmål har 2450 tilfældigt udvalgte borgere i Halsnæs fået i deres e-boks. Spørgsmålet er en del af en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse, som skal klarlægge, hvordan du som borger i Halsnæs og i resten af landets kommuner har det, når det kommer til din fysiske og psykiske sundhed. Det sker for at kunne sætte ind med målrettet forebyggelse og bedre behandling af sygdomme lokalt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum