50 surfere surfede julen ind i Cold Hawaii i Thy (gode fotos + video)

Del

Rekordmange surfere indtog i formiddags bølgerne ud for Cold Hawaii kysten i Thy, hvor de deltog i den traditionsrige "julesurf" i Surfklubben NASA.

De var der i alle aldre - surferne - da Surfklubben NASA i Klitmøller på Cold Hawaii Kysten i Thy, afholdt den traditionelle julesurf.

Iført nissehuer og røde næser - mest på grund af kulden - sprang de ud i det kolde Vesterhav i Klitmøller og Hanstholm.

Bølgerne var perfekte til surf, og det trak de mange surfere og deres familier til Hummerhuset i Kltimøller, hvor 150 kiggede på mens forældrene i surfklubben NASA sørgede for varm Glögg og æbleskiver til de småfrysende surferem da de kom op af det iskolde vand.

Julesurfen trak både glade amatører, men også Cold Hawaii´s mere øvede sufere på vandet, blandt andre den fire dobbelte verdensmester Casper Steinfath og mange flere.

--

Julemandsfoto af Casper Steinfath + video krediteres Peter Steinfath.

Link til Casper Steinfaths julemands-surf-video : https://www.dropbox.com/sh/mm2ljnaplfjl7y6/AAAT8BdvrW772ZiTTYPT_CH5a?dl=0

Øvrige surffotos krediteres Lars Goete.

Alt materiale kan frit anvendes i forbindelse med denne pressemeddelelse imod kreditering.

Nøgleord

Billeder

Information om Cold Coast

Cold Coast
Ørhagevej 80, Cold Hawaii Klitmøller
7700 Thisted

+45 2621 1145http://www.coldcoast.dk

Cold Coast er et multibureau i Klitmøller, der arbejder med en bred vifte af opgaver blandt andet kommunikation - www. coldcoast.dk.

Følg pressemeddelelser fra Cold Coast

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cold Coast